Jump to content

Αγορά αθόρυβου κουτιού

Yagami

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα γνώμες για αγορά αθόρυβου κουτιού midi tower. Επίσης να κρατάει πολύ καλό το επίπεδο της θερμοκρασίας καθώς προορίζεται για μια GTX 285 κι έναν Phenom II X4 955. smile.gif

Αντε και πες οτι βρηκες κουτι αθορυβο και κρυο.

Αυτη η gtx 285 ειναι super silent και δε θα ακουγεται?

Στο κουτι της αδερφης μου που ειναι ιδιαιτερα silent η 3870 ακουγεται σαν βαπορι, κι ας ειναι ολο το κουτι fanless.

Το μηχανημα σου θα ειναι τοσο αθορυβο οσο το πιο θορυβωδες υποσυστημα του.

Με λιγα λογια για να χεις silent pc δεν αρκει να ειναι το κουτι silent.

Πρεπει να ειναι και το τροφοδοτικο , και η καρτα γραφικων και η ψυκτρα του επεξεργαστη.

Για τα 2 τελευταια αν ειναι τα στοκ τη λεξη silence την ξεχνας.

Αν δεν εχεις παρει gtx με reference ψυξη κατι γινετε.

cpu cooler δε το γλιτωνεις.

Μέχρι ποσα λεφτά το κουτάκι?

Να ξέρεις ότι το κουτί δεν είναι αθόρυβο/θορυβώδες,εσύ βάζεις τα κατάλληλα cooler με τις κατάλληλες στροφές και γίνετε αθόρυβο!

Προτείνω κάποιο Thermaltake της σειράς Element. Υπάρχει το Element, το Element S, Element G, Element T. Η σειρά όπως τα έχω γράψει είναι από το πιο αθόρυβο στο πιο θορυβώδες. Επειδή όμως θέλεις να κρατάει πολύ καλό το επίπεδο της θερμοκρασίας θα πρέπει να αποφασίσεις εσύ τι σου ταιριάζει περισσότερο γιατί ως γνωστόν χαμηλές θερμοκρασίες και αθόρυβα δεν γίνεται.

Παρεπιπτόντως κοιτάξτε λίγο την κάρτα που θέλω να πάρω για το συγκεκριμένο κουτί:

http://www.amazon.co.uk/BFG-GTX-285-DDR3-PCI-E/dp/B001PR1M7M/ref=pd_cp_ce_1

http://www.amazon.co.uk/BFG-DDR3-PCI-E-Graphics-Card/dp/B001QXDRFA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1250010899&sr=8-3

Ποια από τις δύο προτείνετε; Την OC "ελαφρά" overclocked η την OCX (και πιο ακριβή) έκδοση. Αξίζει να σκάσω τα παραπάνω λεφτά για την OCX η μπα;

Και τα 3 πολυ καλα και αθορυβα!Και απο θερμοκρασιες μαμανε!!!

Παρε το SNIPER να μας κανεις κ ενα μικρο ριβιου αν μπορεις!!(αυτο ηθελα κ γω αλλα τελικα πηρα το 932...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.