Jump to content

Asrock X58 extreme

dimi80

Recommended Posts

Εχουμε αγορασει προσφατα την μητρικη Asrock X58 extreme την οποια ο φιλος μου τελικα δεν θελει και σκεφτομαι να την κρατησω. Ειναι ακομη στο κουτι της οποτε περιμενω αποψεις για τη συγκεκριμενη μητρικη και ειδικα απο καποιον που την εχει δουλεψει. Απο review διαβασα θετικα σχολια : http://www.ocworkbench.com/2009/asro...Extreme/g1.htm

Το DOA οπως γραφει και ο τσακωνας δεν ισχυει απο τοτε που θα ανοιξεις εσυ τη μητρικη.

Ισχυει απο τοτε που κοπηκε η αποδειξη...

edit : doa=dead on arrival. Που σημαινει οτι τη στελνεις πισω αν το προιον που θα σου ερθει ειναι εξαρχης ελλατωματικο, οχι απλα επειδη δε σου αρεσε.

Το DOA οπως γραφει και ο τσακωνας δεν ισχυει απο τοτε που θα ανοιξεις εσυ τη μητρικη.

Ισχυει απο τοτε που κοπηκε η αποδειξη...

edit : doa=dead on arrival. Που σημαινει οτι τη στελνεις πισω αν το προιον που θα σου ερθει ειναι εξαρχης ελλατωματικο, οχι απλα επειδη δε σου αρεσε.

Το θεμα εδω δεν ειναι η επεξηγηση του DOA ( το οποιο γνωριζω τι σημαινει) αλλα αν εχει δοκιμασει καποιος τη συγκεκριμενη μητρικη. Μη γραφουμε ετσι απλα για " να χαμε να λεγαμε" και να γεμιζουμε τις στηλες.....

Αν γνωριζεις κατι για τη μητρικη ευχαριστως να μας το πεις.

Δεν την εχει παρει κανεις σας παιδια; Μ' ενδιαφερει για να κανω χρηση το DOA 7 ημερων.

Απ αυτο που γραφεις εδω δε ξερω ή δε θα μπορουσα να ξερω, αν εσυ γνωριζεις τι ειναι το doa.

Το θεμα εδω δεν ειναι η επεξηγηση του DOA ( το οποιο γνωριζω τι σημαινει) αλλα αν εχει δοκιμασει καποιος τη συγκεκριμενη μητρικη. Μη γραφουμε ετσι απλα για " να χαμε να λεγαμε" και να γεμιζουμε τις στηλες.....

Αν γνωριζεις κατι για τη μητρικη ευχαριστως να μας το πεις.

Απο τη στιγμη που δε μπορεις να την πας πισω , δεν υπαρχει και λογος να βιαζεσαι και να κανεις double post που με επιτακτικοτητα να ρωτας αν καποιος μας εχει παρει τη συγκεκριμενη μητρικη.

Αυτο που εγραψε ο τσακονας κι εγω ηταν για να σε καθησυχασουμε, στο οτι δε μπορεις να κανεις κατι τωρα ετσι κι αλλιως , οποτε δε θα χρειαζετε να βιαζεσαι τοσο για να ακουσεις αποψεις για τη μητρικη.

Επισης η συγκεκριμενη μητρικη ειναι πολυ καινουρια και οχι τοσο δημοφιλης - ο περισσοτερος κοσμος παιρνει msi ή asus ή gigabyte οποτε το να βρεις καποιον που να εχει παρει τη συγκεκριμενη μητρικη , και θα ειναι και ανθρωπος που θα ασχοληται και με posts ειναι σχετικα δυσκολο.

Χρειαζεται και λιγη υπομονη.

Το οτι δεν σου απαντησε καποιος δε σημαινει οτι ολοι στο φορουμ ειναι εναντιον σου/σε εχουμε γραμμενο και δε θελουμε να σου απαντησουμε.

Απλα δε την εχουμε και επειδη δε θελουμε να σου δωσουμε απαντησεις που να μην ειναι 100% σιγουρες , θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να βρεθει καποιος που οντως να εχει τη συγκεκριμενη μητρικη για να σου απαντησει ( οπως ζητας στο αρχικο σου ποστ).

Αλλη ορεξη δεν ειχαμε παρα να κανουμε ποστς για να λεμε οτι γεμισαμε τις στηλες -- λες και παιρνουμε λεφτα απ αυτο-λες και δεν ειχαμε κατι αλλο να κανουμε στη ζωη μας.

Καποιοι το κανουν νομιζοντας οτι βοηθαν τους συνανθρωπους τους , περιμενοντας ενα απλο ευχαριστω (και αν)--που κι αυτο εχει αρχισει να σπανιζει στις μερες μας.

Δεν καταλαβαινω το λογο που γραφεις ολο αυτο το κατεβατο....... μιας και ειναι αυτονοητα ολα αυτα στους περισσοτερους εδω. Γνωριζουμε οτι η μητρικη ειναι καινουρια γνωριζουμε οτι δεν ειναι κανεις εναντιον καποιου γνωριζουμε ο περισσοτερος κοσμος τι παιρνει , και σιγουρα δεν ρωταμε με επιτακτικοτητα. Ρωταμε απλα αν γνωριζει καποιος κατι στο συγκεκριμενο θεμα και τιποτε αλλο. Αν γνωριζεις απλα πες μας την αποψη σου διαφορετικα μην βγαινεις εκτος θεματος την οποια ορεξη την εχεις και με το παραπανω οπως φαινεται. Και προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης ειλικρινα δεν εχω κατι εναντιον σου. Απλα μεινε στο θεμα.

Κάποιος ενδιαφέρθηκε για την συγκεκριμένη μητρική εδώ αλλά δεν ξέρω αν την πήρε τελικά. Εγώ στη θέση σου θα την κρατούσα, η γενική άποψη που επικρατεί στα reviews που διάβασα είναι ότι με λίγα χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλό mobo το οποίο τα πάει πολύ καλά και σε o/c.

Το layout της τα σπάει... είναι από τα πιο καθαρά και βολικά που έχω δει σε i7 mobo

Κάποιος ενδιαφέρθηκε για την συγκεκριμένη μητρική εδώ αλλά δεν ξέρω αν την πήρε τελικά. Εγώ στη θέση σου θα την κρατούσα, η γενική άποψη που επικρατεί στα reviews που διάβασα είναι ότι με λίγα χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλό mobo το οποίο τα πάει πολύ καλά και σε o/c.

Το layout της τα σπάει... είναι από τα πιο καθαρά και βολικά που έχω δει σε i7 mobo

Ευχαριστώ φίλε κι εγώ παρόμοια άποψη έχω απ όσα διάβασα απλά επειδή δεν είχα ποτέ μου εμπειρία με την Asrock θα θελα ν ακούσω τυχόν αρνητικά της και αν είναι αυτά πολλά έχω ακόμη το δικαίωμα της επιστροφής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.