amateur Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2009 Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες απέκτησα το SE C 905.Θέλω όταν με καλούνε και μέχρι να απαντήσω να ακούνε μία συγκεκριμένη μελωδία.Επειδή δε γνωρίζω, ποια είναι η διαδικασία και ποια βήματα χρειάζεται να κάνω?Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό, πρέπει να μιλήσω με τον πάροχο ή χρειάζεται κάτι άλλο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Στον πάροχο πρέπει να απευθυνθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Αύγουστος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Υπάρχει κάποια χρέωση για την υπηρεσία ή είναι δωρεάν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Ανάλογα τον πάροχο.Δεν έχω για να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 Ναι υπαρχει χρεωση περιπου 2 ευρω το μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 για να μην ανοιγω νεο θεμα...εχω την εντυπωση οτι ο ηχος του τηλεφωνου οταν καλουμε σε καποιον προερχεται απο την συσκευη...χωρις να ειμαι σιγουρος,απλα οταν καλω σε εναν φιλο που εχει πολυ παλιο τηλεφωνο ο ηχος ειναι σαν να καλω τον graham bell...ισχυει κατι τετοιο? ή παιζει ρολο κατι αλλο η γραμμη πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.