Jump to content

ati vs Nvidia

jimakoZzz

ati vs Nvidia  

252 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ATi

Για το ATi Stream κυρίως που μου έχει λύσει τα χέρια.

2 ταινίες των 700mb ή καθεμία γίνονται re-encoded σε 12 λεπτά - ταυτόχρονα.

Επίσης όλα όσα έχουν ειπωθεί από τους πιο πάνω περί τιμής και επιδόσεων.

Υ.Γ Holy cow, its a draw

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Είναι ανάλογο θα μπορούσα να πω αλλά τα τελευταία 2-3 χρονιά πιστεύω ότι είναι η ATI καλύτερη από την Nvidia γιατί? Πολύ απλά προσφέρουν επιδόσεις σε χαμηλή τιμή και πραγματικά ποιος ο λόγος να δώσω αλλά 100 ευρώ παραπάνω για 2-3% διαφορά στην καλύτερη σε μερικά παιχνίδια? Και drivers ... η αλήθεια είναι ότι η Nvidia είναι ποιο σταθερή κάπως αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να την επιλέξω για αυτό το λόγω. Όταν μου προσφέρει η Nvidia χειρότερες επιδόσεις σε υψηλότερη τιμή δεν θα την προτιμήσω...όταν βγάζει κάρτες σαν την 6600GT(πολύ παλιά) 8800GT ναι να την προτιμήσω αλλά 270 vs 4890 μμμ όχι ευχάριστο δεν είμαι κοροΐδο να αδειάζω την τσέπη μου και καλά επειδή υποτίθεται η 270 είναι καλύτερη. Και όσο για θερμοκρασίες στης ATI με 35% το fan στην δικιά μου 4870 δεν έχω δει παραπάνω από 70C (και καλοκαίρι έτσι) σε full load...το ότι κάποιος έχει πρόβλημα με της θερμοκρασίες με τις ATI νομίζω θα έπρεπε να δει πρώτα τα καλώδια του στο κουτί ποσό μαζεμένα είναι και μετά να δει ξανά τις θερμοκρασίες του.

ATI για την τσέπη μου και Nvdia για αυτούς που απλός θέλουν να πουν πως έχουν τις "απόλυτες" επιδόσεις (με 2-3 fps παραπάνω).

αν και εχω ati η επομενη και οι επομενες καρτες θα ειναι nvidia..ολασχεδον τα παιχνιδια ,optimized για nvidia ειναι , επισης ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξαναπαρω mainstream καρτα αλλα παντα απο εδω και περα (nvidia) high end γιατι μια mainstream δεν βγαζει ουτε χρονο....καθομαι και σκεφτομαι ποσες φορες γονατισε η 4870 μεχρι σημερα απο τον Δεκεμβρη 09 που την πηρα..

ATi

Για το ATi Stream κυρίως που μου έχει λύσει τα χέρια.

2 ταινίες των 700mb ή καθεμία γίνονται re-encoded σε 12 λεπτά - ταυτόχρονα.

Επίσης όλα όσα έχουν ειπωθεί από τους πιο πάνω περί τιμής και επιδόσεων.

Υ.Γ Holy cow, its a draw

συμπιεζει και ματροσκες?

ati!!! γιατι πολυ απλα εχει τον καλυτερο λογο επιδοση/κοστος!!!

οι οδηγοι δεν μου εκαναν ποτε προβλημα, οι θερμοκρασιες μια χαρα στις καινουργιες καρτες(το λεω αυτο κυριως λογω της 2900ΧΤ πανω στην οποια εψηνα κυριολεκτικα αυγα:woot:)

ati!!! γιατι πολυ απλα εχει τον καλυτερο λογο επιδοση/κοστος!!!

οι οδηγοι δεν μου εκαναν ποτε προβλημα, οι θερμοκρασιες μια χαρα στις καινουργιες καρτες(το λεω αυτο κυριως λογω της 2900ΧΤ πανω στην οποια εψηνα κυριολεκτικα αυγα:woot:)

+1 :T:

ATI γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 4870Χ2 και λίαν συντόμως 5870 :p

Nvidia για την μεγαλύτερη υποστήριξη hardware features σε εφαρμογές, λόγω CUDA, λόγω εξαιρετικών drivers, λόγω καλύτερου scaling σε multigpu, λόγω του ότι είναι... Nvidia! ;)

Nvidia για την μεγαλύτερη υποστήριξη hardware features σε εφαρμογές, λόγω CUDA, λόγω εξαιρετικών drivers, λόγω καλύτερου scaling σε multigpu, λόγω του ότι είναι... Nvidia! ;)

μα και η ατι εχει βγαλει το αναλογο του cuda....δες ati stream-avivo!

μα και η ατι εχει βγαλει το αναλογο του cuda....δες ati stream-avivo!

Το Ati stream είναι μόνο για video encoding προς το παρόν, το CUDA όχι μόνο: http://www.nvidia.com/object/cuda_home.html#. Ή αν θέλεις η ati βρίσκεται ένα βήμα πίσω τέλος πάντων. Μέχρι να γίνει εκτενής χρήση των GPGPU features των ATi από εφαρμογές έχουμε μέλλον ακόμα. Το καλό είναι ότι με το DX11 το GPU processing θα είναι βασισμένο σε ένα ενιαίο api.

Nvidia λόγω παιχνιδιών και drivers μιας και δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από ΑΤΙ σε αυτόν τον τομέα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.