Jump to content

ati vs Nvidia

jimakoZzz

ati vs Nvidia  

252 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ΑΤΙ φυσικά, γιατί όταν η nVidia έφτιαχνε drivers για ambient occlusion shadows κτλ:TD:. Η ΑΤΙ είχε ήδη shaders-hardware για directx 10.1:D

Είχε ήδη shaders-hardware για directx 10.1 όταν η nvidia έπαιζε με drivers,με μόνη διαφορά ότι το dx10.1 shaders-hardware της ati,δούλεψε σωστά μετά από χρόνια,επειδή η ati μόνο hardware έβγαζε,οι drivers εντελώς προαιρετικοί :D

Nvidia

1) Γιατί δεν έχει προβλήματα με drivers

2) Δεν μου αρέσει το κόκκινο

3) Δεν σέβομαι την τσέπη μου , θέλω το καλύτερο :giveup:

1) έφτιαξαν ακούγεται,τώρα who knows 2) ούτε και εμένα,άλλο μια κόκκινιλα και άλλο κάρτα με ψύχτρα λες και την σχεδίασες ώρες στο cad για να αγγίξει την τελειότητα,και την έβγαλες στην παραγωγή. 3) το καλύτερο όμως είναι εναλάξ,μια η ati βγάζει,μια η nvidia,μια και οι δύο και τρώνε τα μούτρα τους για τις τιμές,οπότε αν θες το καλύτερο,δεν μένεις σε μια εταιρία.;)

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply
Hondo τα physx σου δουλευουν καλα? χωρις κουλα ? Δηλαδη σε batman arkham assylum, mirrors edge, cryostasis, δουλευουν σωστα τα physx ?

ναι ρε συ..ολα κομπλε:T: τωρα ας πουμε δοκιμαζω-παιζω το code of honor 3 που εχει physx..

batman θα το δω μολις κατεβει το demaki ;)

nvdia λογω drivers

και επειδη ειχα πολλεσ αποτυχιεσ με ati ζεστενονταν κτλ,,,

Είχε ήδη shaders-hardware για directx 10.1 όταν η nvidia έπαιζε με drivers,με μόνη διαφορά ότι το dx10.1 shaders-hardware της ati,δούλεψε σωστά μετά από χρόνια,επειδή η ati μόνο hardware έβγαζε,οι drivers εντελώς προαιρετικοί :D

Μην λες απλά ότι νάνε αυτό που λες δεν το ισχυρίζεται ούτε η nVidia για τις κάρτες της, επίσης για θύμισε μου σε ποιο παιχνίδι παρόλο που έλεγε the way it’s meant to be played επειδή είχε directx 10.1 οι κάρτες της nVidia πάτωναν όλες και λόγο συμφωνίας με την εταιρία που είχε το παιχνίδι κυκλοφόρησαν patch για να παίζει μόνο με directx 10. Φυσικά όσοι είχαν ΑΤΙ δεν το χρειάστηκαν ποτέ. Κάνε μια ερευνά πρώτα και θα δεις ποιος είναι hardware και ποιος software. Στην ΑΤΙ δούλευε ανέκαθεν το 10.1 δεν συνάντησα το πρόβλημα σε κανένα φορουμ.

Καλά κάνει που δουλεύει της Ati το dx10.1,βρες και ένα 10.1 game τώρα να παίξουμε,το Assasin's Creed μόνο είχε,και πριν το κάνουν dx10 και βγάλουν patch,με το ζόρι άνοιγε.

Δεν λέω πολλά,όσοι είχαν ati πέρσι ξέρουν,και όσοι δεν είχαν,διάβαζαν στα forums όπως εγώ topics σελίδων ολόκληρων με άτομα με προβλήματα που είχαν ρίξει 100 format,έβαζαν beta drivers,πάλι δεν δουλεύε σωστά,και παρ'όλα αυτά,ο fanboyσμος έφτανε στα ύψη για κάρτες που θα δουλεύαν ούτε και εγώ ξέρω πότε,και στο τέλος έμειναν με την κάρτα ξέρουν που μέχρι τώρα έναν χρόνο μετά που πάλιωσε η σειρά,και λένε ότι έφτιαξαν τα πράματα.

Δεν το συνεχίζω γιατί είμαστε και off topic,και όχι μόνο σταμάτησε να με ενδιαφέρει η nvidia και η ati,αλλά γενικώς το θέμα pc το σιχάθηκα πλέον,απλά μου την βιδώνει που η Ati όταν έβγαζε καλές κάρτες με χάλια drivers,η Ati ήταν η καλύτερη επειδή και καλά σεβόταν την τσέπη σας δίνοντας σας κάρτες 5fps πιο πάνω απ'τις nvidia που δεν δουλεύαν και όλας σωστά,με λίγα ευρώ διαφορά,και η nvidia που βγάζει τα πάντα σωστά και ας εχουν λίγα % διαφορά απ'τις ati,πάλι η Ati θα είναι πάντα η καλή.:giveup:

Καλά κάνει που δουλεύει της Ati το dx10.1,βρες και ένα 10.1 game τώρα να παίξουμε,το Assasin's Creed μόνο είχε,και πριν το κάνουν dx10 και βγάλουν patch,με το ζόρι άνοιγε.

Δεν λέω πολλά,όσοι είχαν ati πέρσι ξέρουν,και όσοι δεν είχαν,διάβαζαν στα forums όπως εγώ topics σελίδων ολόκληρων με άτομα με προβλήματα που είχαν ρίξει 100 format,έβαζαν beta drivers,πάλι δεν δουλεύε σωστά,και παρ'όλα αυτά,ο fanboyσμος έφτανε στα ύψη για κάρτες που θα δουλεύαν ούτε και εγώ ξέρω πότε,και στο τέλος έμειναν με την κάρτα ξέρουν που μέχρι τώρα έναν χρόνο μετά που πάλιωσε η σειρά,και λένε ότι έφτιαξαν τα πράματα.

Δεν το συνεχίζω γιατί είμαστε και off topic,και όχι μόνο σταμάτησε να με ενδιαφέρει η nvidia και η ati,αλλά γενικώς το θέμα pc το σιχάθηκα πλέον,απλά μου την βιδώνει που η Ati όταν έβγαζε καλές κάρτες με χάλια drivers,η Ati ήταν η καλύτερη επειδή και καλά σεβόταν την τσέπη σας δίνοντας σας κάρτες 5fps πιο πάνω απ'τις nvidia που δεν δουλεύαν και όλας σωστά,με λίγα ευρώ διαφορά,και η nvidia που βγάζει τα πάντα σωστά και ας εχουν λίγα % διαφορά απ'τις ati,πάλι η Ati θα είναι πάντα η καλή.:giveup:

H σειρα 4 της ΑΤΙ μια χαρα ηταν! Απο τους πρωτους εδω μεσα ειχα παρει δυο κομματια σε 4850 cf . Δεν ειχα τα προβληματα που αναφερεις. Η σειρα 3 της ΑΤΙ ειχε προβληματα με τα παιχνιδια και fixes

H σειρα 4 της ΑΤΙ μια χαρα ηταν! Απο τους πρωτους εδω μεσα ειχα παρει δυο κομματια σε 4850 cf . Δεν ειχα τα προβληματα που αναφερεις. Η σειρα 3 της ΑΤΙ ειχε προβληματα με τα παιχνιδια και fixes

Με κάλυψες απόλυτα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο κι εγώ την 4850 την έχω 1 χρόνο και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μέχρι στιγμής. 10.1 games BattleForge Stormrise HAWX.

Κολασμενε αντρα , ειχα και εγω 4850 CF για δοκιμη για 2-3 μερες.....(ειπα να αλλαξω στρατοπεδο-τι το θελα ; )Το μονο που εχω να πω ειναι οτι σιχαθηκα την στιγμη που εβαλα αυτες τις καρτες στο πισι μου.Και οι 48χχ ειχαν στην αρχη προβληματα αλλα οχι τοσα οσο η 3870χ2 (οσα ειχαν ακουστει τοτε)

Και μην ακουσω τις λοιπες κοροιδιες "κατι λαθος θα εκανες" γιατι ξερουμε πολυ καλα το πως αλλαζαμε καρτες σα τα πουκαμισα για 1 μαρκ παραπανω.....

Εσυ μιλας για 2-3 μερες εγω ειχα τις καρτουλες 6 μηνες! Καμια σχεση με την σειρα 3 που ανετα θα ελεγα οτι ηταν για τα μπαζα... Και 3870 αλλα και απο 3870χ2 μια ηταν η λεξη που τις χαρακτηριζε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Nvidia γιατί είναι sponsor σε περισσότερα Gaming events οφ κόρς!

Και επειδή ΑΤΙ δεν συμπαθεί πινγκουίνους ακόμη :)

Nvidia rulezzzz

Tι να τις κανω τις καλυτερες τιμες απο ΑΤΙ οταν η υποστηριξη (drivers) ειναι ανυπαρκτη;

Τωρα εχω μια 8800 GTS 512, θα το σκεφτω παρα παρα πολυ αν θα ειναι ΑΤΙ η επομενη καρτα.

Tι να τις κανω τις καλυτερες τιμες απο ΑΤΙ οταν η υποστηριξη (drivers) ειναι ανυπαρκτη;

ε?:blink:

Προτιμώ nvidia λόγω καλύτερης υποστήριξης οδηγών και απροβλημάτιστης λειτουργίας, δε θα είχε πρόβλημα όμως να πήγαινα και σε ATI κάποια στιγμή ξανά.

χωρις νερο δλδ δε τρεχει ; :hehe:

Προληπτικά το βάζεις για να λιώσουν οι σωλήνες να γίνει λούτσα το case και να σβήσει όταν ανάψει πυρκαγιά από της θερμοκρασίες της x2.:secret:

Αti 9100 ,9600 ,nvidia 6600gt-7600gt,8600gt,Ati 3850-4850 (οποτε οι 3 επομενες πρεπει να ειναι vnidia)

Οσον αφορα το Αti vs Nvidia ???

3dfx rules -Voodoo 2 απλα η καλυτερη καρτα γραφικων(ενταξει 3d επιταχυντης ητανε) που περασε ever απο τα χερια μου ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.