Jump to content

Η 4870 τα εφτυσε rma απο το plaisio

Rez7nor

Recommended Posts

Η διαφορά με τις ATI και τις NVIDIA είναι τα color profiles που έχουν οι κάρτες από μαμά.. υπάρχει ένα ποιο ζεστό χρώμα στις Ati και ποιο φιλικό προς το μάτι, αν θες. Γενικά όμως δεν είναι κάτι το τρομερό άσε που το φέρνεις στα μέτρα σου από τα c.p τις κάθε κάρτας, μόνος σου.

Πάνε για την Nvidia αφού απογοητευμένος δεν θα μείνεις, τι οθόνη έχεις αλήθεια;

Όσο για το πλαίσιο, είναι και πως θα τους αντιμετωπίσεις εσύ, εγώ π.χ. 1η μέρα αγοράς της Mobo μου με έβγαλε πρόβλημα με τις μνήμες, του την πήγα εκεί και είπα τον τεχνικό να την κοιτάξει επί τόπου με εμένα μπροστά και να δοκιμάσει και όλα τα stick των μνημών. Είδε ότι ήταν χαλασμένη και με την άλλαξε επί τόπου, άσε μάλιστα που επειδή δεν είχε ίδια mobo εκεί εκείνη την ημέρα με είπε πως θα πάρει τηλ, να δει αν έχουν και αν δεν έχουν θα μου δώσει μια ποιο ακριβή τις Evga χωρίς να δώσω άλλα χρήματα.

Απο μεταβαση 2χ 8800gtx se 2x 4890 cf δεν ειδα καμια διαφορα στα χρωματα.

Μονο σε αποδοση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.