Jump to content

πρόβλημα με υπολιγιστη

Charmed

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας ένας φίλος μου χρησιμοποιεί την 4850 ati 512 το pc παρουσιάζει το εξής πρόβλημα πάνω στα παιχνίδια μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού σε max γραφικά σε παιχίδια που υποστεί η κάρτα και τα παιζει μια χαρά η κάρτα , κλείνει η οθόνη και ο ήχος μένει και μετά από 1 λεπτό κρασαρι και ο υπολογιστής κοίταξα τις θερμοκρασίες ο επεξεργαστής ξεπερνάει τους 60c και η κάρτα φτάνει τους 70 πιστεύετε φταίει η κάρτα η κάτι άλλο? έχω κάτι στο νου μου γιατι μου είπε ότι πείραξε κάτι από τα bios.. λέτε να φταίει η μητρική με τις ρύθμισις τις? έχει αυτήν εδώ την μητρική GIGABYTE GA-G31M-ES2C BULK και πείραξε κάτι από τα bios...

Το πιο πιθανο ειναι αυτο που λες , δλδ να πειραξε κατι απο bios. Aρα μπαινεις στα bios , βαζεις optimized settings oy default και τσεκαρεις αν κρασαρει το pc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.