Jump to content

Mtorrent / HOL / Προβληματα

PGM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους (οσοι βρισκονται εδω και δεν ειναι σε καμμια παραλια :) /jealus)

Το προβλημα μου ειναι το εξης....

Συνδεομαι ασυρματα με το ρουτερακι της HOL (netfaster iad2) και περνω αυτοματα ιπ ...το αναφερω μηπως εχει σημασια !

Ενω εχω ανοιξει κανονικα την πορτα για το utorrent δεν μπορει να δουλεψει με τπτ ....τι μπορει να κανω λαθος ρε παιδια ?

Εχω επισυναψει 2 φωτο ωστε να δειτε πως τα εχω σεταρει

clipfjp.jpg

clireverp.jpg

Βασικά, δώσε κατευθείαν IP στο PC σου και μετά κάνεις forward το port που θες στην IP του PC σου.

Έτσι όπως το έχεις τώρα, δώσε την 192.168.2.2 στο PC σου, ρίξε ένα restart σε PC και router και θα είσαι ΟΚ.

Απενεργοποίησε ή βάλε κανόνα που να επιτρέπει το TCP&UDP 17969 στο firewall του pc σου.

Απενεργοποίησε ή βάλε κανόνα που να επιτρέπει το TCP&UDP 17969 στο firewall του pc σου.

Και αυτο το εχω κανει ! ...(

Να μην ρωτήσω το αυτονόητο...Επέλεξες ADD ωστε να μπεί η αντιστοίχιση?

Κλείσε το firewall του Windows να δείς μήπως σε κόβει αυτό?

Kαι καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το Upnp αν παίζεις με DHCP.

Απενεργοποιησα το firewall των windows + router αλλα και παλι τζιφος !!!

Τι στο καλο μπορει να ειναι γμτ ><

Για δοκίμασε με static IP και άλλη πόρτα,μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο router σε DHCP δεν παίζει και πολύ σωστά.

η βλακεια ειναι οτι οταν παω να 'χωσω " την ιπ η onboard ασυρματικη καρτα της asus τρωει φρικη και πεταει μπλε οθονη αλλα και με ενα usb stick που δοκιμασα οταν καρφωσα την ιπ δεν εγινε κατι !!

Οσο για την πορτα εχω δοκιμασει πανω απο 5 αλλα τπτ .......

Ναι με ανοιχτο το torrent και φυσικα το ιδιο πορτ σε αυτο

υ.γ και με κλειστο , παλι το ιδιο βγαζει

Να μην ρωτήσω το αυτονόητο...Επέλεξες ADD ωστε να μπεί η αντιστοίχιση?

Απλά για να σιγουρευτούμε ότι το κάνεις σωστά.:wassat:

Το εχω κανει και αυτο !!! /απελπισμενος :)))

Εχει βαλθει να μου σπασει τα νευρα αλλα θα βρω την μαμημενη την λυση ...

Δοκίμασε με άλλη ip π.χ 192.168.2.8, καλό θα είναι η σύνδεση να γίνει αρχικά με lan.

Και αυτο εχει γινει ...οχι 8 αλλα 7 δεν νομιζω να εχει και σημασια :p

Με καλωδιο δεν εχω δοκιμασει γτ δεν βολευει βασικα λογω διαμορφωσης του χωρου .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.