PGM Αύγουστος 8, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Τωρα συνδεσα και το φορητο με καλωδιακι στην LAN1 και πηρε την 192.168.2.3 ....αλλα παλι @@.....Αρα κατι παιζει με το ρουτερ λογικα ...το firewall OFF ειναι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 8, 2009 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 έχεις ανοίξει πόρτα στο firewall windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 8, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Yeap και με disable windows firewall παλι τα ιδια κανει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 8, 2009 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Είναι λιγάκι παράλογο αυτό που θα πω, αν εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα τύπου (Norton Internet Security ) που θα έχει network map ?τα μπέρδεψα με το δίκτυό H.Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 8, 2009 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Βασικά μου κάνει πολύ μεγάλη εκπληξη, γιατί είμαι με το ίδιο setup από ότι κατάλαβα...Σταθερό και φορητό με wifi...Βασικά, άλλαξε port και δοκίμασε να αλλάξεις το port σε κάτι ποιο μικρό (Πχ 3585)restart παντού και δες και το manual να δεις τι λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 8, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Εχεις βαλει manual ip's i auto ?Σου ειναι ευκολο να μου πεις πανω κατω πως το εχεις σεταρει ? καμμια φωτο αν ηταν ευκολο etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 8, 2009 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Βασικά είναι στο σπιτι των γονιών μου όλο το setup με το netfaster.Γενικά, είναι το main desktop με XP32 και μια ασύρματη TP-link 54άρα pci, το laptop και αυτό ασύρματα.Στο σταθερό έχω δώσει manual την 192,168,2,2 από το network connections, αλλά ισως αν έχει κάποιο δικό της utility η δικιά σου, να χρειάζεται να το αλλάξει και/μόνο εκεί.Στο router έχω βάλει virtual server κανονικά με port κάτι του στιλ 3585 (4ψηφιο) και την 192,168,2,2 για IP. Restart και όλα παίζουν.Λογικά τα έχεις κάνει όλα αυτά, οπότε θα σου έλεγα να σβήσεις το virtual server που έχεις, restart, φτίαξε ένα νέο με άλλο port, restart, δοσε το port στο utorrent και τσέκαρε και το firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 8, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Τα εχω κανει μωρε ολα αυτα και αυτο ειναι που με τρελαινει ...! Που στο καλο κολλαει δεν μπορω να καταλαβω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Αύγουστος 9, 2009 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Εγω θα δοκιμαζα, εαν υπαρχει, και καποιο firmware update στο ρουτερ.Με αλλο προγραμμα που να χρειαζεται και αυτο ανοιγμα ports...κλπ, αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Αύγουστος 9, 2009 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Αν ειναι ευκολο πηγαινε σε ενα φιλο σου και δοκιμασε στο ρουτερ του,ετσι ωστε να αποκλεισεις το ενα απο τα δυο ενδεχομενα και να επικεντρωθεις στο αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 9, 2009 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 το ιδιο ακριβως εχω και εγω και ειμαι πεπεισμενος πια οτι ειναι το ρουτερ καθως ενω δεν γινοταν τιποτα το πλακωσα σε 9-10 απανωτα ρισετ(ναι τα πηρα κρανιο) και ω του θαυματος ηρθε στα ισα του.. Μου κανει καμια τζιριτζαντζουλα που και που (1 φορα στις 2-3 βδομαδες) εκει που λεει οτι ειναι οκ πεταει ενα no incoming connections αλλα τρωει τη φαπα του(σοφτ ρισετ) και ερχεται στα συγκαλα του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lospsi Σεπτέμβριος 21, 2009 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 ε λοιπον, το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και γω! Μονο που εγω συνδεομαι με καλωδιο lan, χωρις βεβαιως να αλλαζει κατι.Μοναδικη υποθεση μου ειναι οτι τα DNS που βλεπω στο ρουτερ (μιας και συμφωνα με τον οδηγο του portforward γαι το netFASTER πρεπει να σεταρω static ip)δεν ειναι τα σωστα, στο portforward αναφερει οτι ισως χρειαζεται να καλεσεις τον παροχο σου για να στα πει(το οποιο δεν εχω κανει - ακομα).Τι να πω...Περιμενω καποια λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2009 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Οι DNS δεν έχουν καμία σχέση με το port forward και συμβουλή μου είναι να μην τους πειράζετε αν δεν ξέρετε τι να βάλετε. Το Netfaster δε θέλει αναγκαστικά static ip στο wan. Στο lan τη θέλει, αν και αυτό είναι στανταράκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στο nat, να είναι ενεργοποιημένο, και στο virtual server προσθέτεις την πόρτα που θέλεις να γίνει η προώθηση και το εσωτερικό σου μηχάνημα και την port που θα γίνει η προώθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinacy Ιανουάριος 5, 2013 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μtorrent το ετοιμάζω κανονικά πάω στο μΤorrent μου εμφανίζει το πλαίσιο διαλόγου Προσθήκη νέου torrent στο οποίο δίνω το σωστό path του αρχείου ή του καταλόγου που στην αρχή επέλεξα να σώσω ως torrent πατάω ΟΚ. αλλά δεν αρχίζει να κάνει seeding ούτε πρασινίζει όπως πρέπει κανονικά αλλά γίνετε άσπρο και αδρανές . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?ευχαριστω εκ το προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 6, 2013 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μtorrent το ετοιμάζω κανονικά πάω στο μΤorrent μου εμφανίζει το πλαίσιο διαλόγου Προσθήκη νέου torrent στο οποίο δίνω το σωστό path του αρχείου ή του καταλόγου που στην αρχή επέλεξα να σώσω ως torrent πατάω ΟΚ. αλλά δεν αρχίζει να κάνει seeding ούτε πρασινίζει όπως πρέπει κανονικά αλλά γίνετε άσπρο και αδρανές . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?ευχαριστω εκ το προτέρωνΈχεις κάνει αυτά που προτείνονται παραπάνω;- άνοιξες το UPnP;- κάνεις forward την απαραίτητη πόρτα στην IP του μηχανήματός σου;- έφτιαξες κανόνα στο firewall του μηχανήματός σου;- έκανες το connectivity test από την εφαρμογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 6, 2013 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Το VC είναι ενεργό στο PVC που έχεις ανοίξει τη πόρτα και έχεις ορίσει την IP του pc σου σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 6, 2013 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Αν επιλέξεις το torrent και πατήσεις το Force Re-Check πάλι δεν κάνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.