Reselie Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2009 καλησπερα θα ηθελα ενα smartphone 'η pda που να υποστηριζει usb εξωτερικους σκληρους και τετοια...Υπαρχει κατι τετοιο...?οσο και εαν εψαξα δεν βρηκα κατιthnx προκαταβολικα!:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 κατεβαστηρι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Δεν νομίζω να έχει βγει ποτε κάτι τέτοιο.:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Αν είναι για κατεβαστήρι θα έχει πολύ αργό δίκτυο,πάρε καλύτερα ένα asus w500g-600g router να βάλεις custom firmware να κατεβάζεις εκεί.πάντως για ότι και να το θες,δεν νομίζω να έχει βγει κάτι,εκτός αν έχει βγει καμιά εφαρμογή που να μπορεί να διαχειριστεί σκληρούς κτλ από usb,γιατί από μόνο του δεν νομίζω να το κάνει κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Αύγουστος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2009 Λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό! Δεν σχεδιάζονται για τέτοια χρήση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.