Jump to content

RAGE

neuromancer

Recommended Posts

έχει και Multiplayer αλλά δεν το έχω παίξει για να ξέρω πως ακριβώς είναι.

(captain jack sparrow version γαρ)

και εμείς το bor απο τον jack αλλά με ένα προγραμματάκι παίζαμε (είχαμε τερματίσει όλα τα dlc) :baby:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

To v-sync δουλεύει (τουλάχιστον σε nvidia απο οτι έχω τσεκάρει) αρκει να βάλετε την ανάλογη ρύθμιση στο control panel απο force off σε application controlled. Μετά παίζει μια χαρά.

ειχα 285 beta οδηγους αλλα εβαλα τους official 280

τωρα παει τζαμι το παιχνιδι και με vsync on :D

To v-sync δουλεύει (τουλάχιστον σε nvidia απο οτι έχω τσεκάρει) αρκει να βάλετε την ανάλογη ρύθμιση στο control panel απο force off σε application controlled. Μετά παίζει μια χαρά.

Για Ati ξερουμε αν δουλευει ;

game20

Oι PC gamers ήδη είναι απογοητευμένοι από τα αρχικά προβλήματα του Rage και τώρα η id έρχεται να τους δώσει την χαριστική βολή. Το στούντιο παραδέχεται ότι δεν αντιμετωπίζει το PC ως την βασική πλατφόρμα για games, κάτι που βέβαια αποδεικνύεται και από το ίδιο το Rage, που αναπτύχθηκε με βάση τις κονσόλες. Τουλάχιστον καλό θα ήταν να μην έχει τέτοια προβλήματα με τους drivers κλπ στο PC. Γι αυτό το θέμα η id επίσης παραδέχεται ότι τα θαλάσσωσε. Ευτυχώς, το πρώτο patch του παιχνιδιού είναι πλέον διαθέσιμο και μεταξύ άλλων διορθώνει bugs και προσθέτει επιλογές ρύθμισης των γραφικών. Πάντως είναι εντυπωσιακή η στροφή της id, η οποία μέχρι και πριν κάποια χρόνια αποτελούσε αποκλειστικά PC στούντιο. PC gamers, ενοχλημένοι;
εγω λεω να το αγορασω παντως..αφου ειναι μεσω στεαμ και βγαζει και updates ε δεν μπορει θα φτιαξει το πραμα!

Κάτσε ρε φίλε, θα μας τρελάνεις. Ακούς ότι έχει 500 προβλήματα και λες θα το αγοράσεις; Αυτά που δουλεύουν κομπλέ τα αγοράζεις χ10;

ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] εχει 4870 και του παιζει μια χαρα το vsync

Μπορω να το επαληθευσω. Εχω μια 5770. Προυποθεση ομως ειναι να βαλεις τα Catalyst 11.10 Preview διαφορετικα θα εχεις προβληματα με την αποδοση του παιχνιδιου

Ακόμα και με το patch πάντως το θέμα με τα textures παραμένει. Γιατί δεν φορτώνει τα textures του χώρου που βρίσκεσαι μια και καλή; Είναι δυνατόν να στρίβω το κεφάλι μου και να φορτώνει ξανά και ξανά τα ίδια textures; :wassat:

Είναι πολύ μπροστά η idTech 5. Αντί να φορτώνει τα textures αναλόγως την τιμή στον άξονα z, το κάνει για τους άξονες x και y.

οχι εμενα επαψε να ισχυει αυτο.

Φαινεται πολυ νορμαλ το παιχνιδι..παιζω nigthmare και εχω λιωσει.Καθολου βαρυ σαν παιχνιδι ολα τα παντα full και με ΑΑ

βεβαια δεν εχω και καμμια αξιολογη καρτα αλλα καλα κρατει :p

οχι εμενα επαψε να ισχυει αυτο.

Φαινεται πολυ νορμαλ το παιχνιδι..παιζω nigthmare και εχω λιωσει.Καθολου βαρυ σαν παιχνιδι ολα τα παντα full και με ΑΑ

βεβαια δεν εχω και καμμια αξιολογη καρτα αλλα καλα κρατει :p

καλα κραταει γιατι τα textures και η μηχανη του rage ειναι εποχης update doom 3...

ελα...και αλλα παιχνιδια που παιζω maximum ολα βαζω και με φιλτρα

δεν ειναι ολα crysis

ελα...και αλλα παιχνιδια που παιζω maximum ολα βαζω και με φιλτρα

δεν ειναι ολα crysis

δεν αντιλέγω....το rage το παραχεσε ομως με την low texturila....

ναι σε αυτο συμφωνω..αν και το συγκεκριμενο παιχνιδι σε κερδιζει με την ατμοσφαιρα του πιο πολυ.

Κολλάει το σύμπαν... κάθε 5 δεύτερα "παγώνει" και μετά ξανά το ίδιο....:sick:

Το παιχνίδι τρέχει σε E8500 στα 4.0 παρέα με 6950@6970 με catalyst 11.10 preview...

Απλά έλεος... :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.