Jump to content

RAGE

neuromancer

Recommended Posts

Μου άρεσε, αλλά σε αφήνει στα κρύα του λουτρού πάνω που αρχίζεις να ζεσταίνεσαι... meh

Εκεί που εχεις συνηθισει τα bugs :p

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply
Εκεί που εχεις συνηθισει τα bugs :p

Μπα ειδικά με το rageconfig.cfg τα πράγματα έστρωσαν κατά πάρα πολύ. Μόνο μερικά κολλήματα στο loading είχα (γιαυτό πάντα να σώζετε πριν αλλάξετε ζώνη). Κρίμα που ήταν τόσο μικρό... Το μόνο (singleplayer) FPS που ευχαριστήθηκα μετά το Crysis.

πιστευω οτι το crysis 2 ειναι πολυ καλυτερο.θα το χαρακτηριζα μετριο.ας μη μιλησουμε για τις αλχημειες που χρειαζεται για να παιξει υποφερτα...

εχει διορθωθει με καποιο τροπο το προβλημα με τα textures?

αν γυρναω αποτομα το mouse μου φορτωνει "on the fly" τα textures.

ολα ειναι up2date.

επισης υπαρχει τροπος να μπει vsync στο παιχνιδι ;

εχει διορθωθει με καποιο τροπο το προβλημα με τα textures?

αν γυρναω αποτομα το mouse μου φορτωνει "on the fly" τα textures.

ολα ειναι up2date.

επισης υπαρχει τροπος να μπει vsync στο παιχνιδι ;

Tι καρτα εχεις ειπαμε εσυ?

280GTX

εχω περασει και τους beta 285 για bf3/rage

Τοτε υπομονη.

Παιξε κανα Boarderlands μεχρι να φτιαξουν δαυτο.

Σε αλλους δουλευει 100% κομπλε και σε αλλους απλα ειναι απαλευτο.

Καλουτσικο το παιχνιδακι...φαση εχει..μεχρι τωρα κανενα προβλημα τρεχει μια χαρα..

Και μένα μου αρέσει,είναι οκ,το τρέχω σε λάπτοπ της υπογραφής,όλα καλα απο φρειμς

Είναι ωραίο φπς,σαφώς φέρνει σε borderlands,θέλω να το τρεξω στο ντεσκτοπ βέβαια σε φουλ settings,για να το καταλάβω..

Το περίμενα πως και πως αλλά τα γραφικά της έκδοσης για pc είναι απλά απαγοητευτικά. Ευελπιστώ να με αποζημειώσει το gameplay και το story. Πχ. λεπτομέρειες όπως το κουκλάκι με τον doom guy στο buggy της εισαγωγής με έκανε να χαμογελάσω

:)

κατά τα άλλω ασπάζομαι τα παρακάτω:

72713280791200050920.jpg

unled4t.jpg

Μπα ειδικά με το rageconfig.cfg τα πράγματα έστρωσαν κατά πάρα πολύ. Μόνο μερικά κολλήματα στο loading είχα (γιαυτό πάντα να σώζετε πριν αλλάξετε ζώνη). Κρίμα που ήταν τόσο μικρό... Το μόνο (singleplayer) FPS που ευχαριστήθηκα μετά το Crysis.

εγω ειτε εχω το raceconfig.cfg ειτε οχι , διαφορα δεν βλεπω :p

ναι δε καταλαβα , βγηκε patch η θα βγει ;

γιατι αυτα που λεει δεν ειναι καποιο νεο.

To cachάρισμα των textures είναι σε όλους τόσο χάλια ε; Δηλαδή αν γυρίσω απότομα δεξιά αριστερά, βλέπω τα textures να εμφανίζονται, ενώ πριν από λίγο κοιτούσα στην ίδια μεριά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.