l2phile Οκτώβριος 7, 2011 #81 Οκτώβριος 7, 2011 Μου άρεσε, αλλά σε αφήνει στα κρύα του λουτρού πάνω που αρχίζεις να ζεσταίνεσαι... meh Εκεί που εχεις συνηθισει τα bugs
DJD Οκτώβριος 8, 2011 #82 Οκτώβριος 8, 2011 Εκεί που εχεις συνηθισει τα bugs Μπα ειδικά με το rageconfig.cfg τα πράγματα έστρωσαν κατά πάρα πολύ. Μόνο μερικά κολλήματα στο loading είχα (γιαυτό πάντα να σώζετε πριν αλλάξετε ζώνη). Κρίμα που ήταν τόσο μικρό... Το μόνο (singleplayer) FPS που ευχαριστήθηκα μετά το Crysis.
isaios Οκτώβριος 8, 2011 #85 Οκτώβριος 8, 2011 πιστευω οτι το crysis 2 ειναι πολυ καλυτερο.θα το χαρακτηριζα μετριο.ας μη μιλησουμε για τις αλχημειες που χρειαζεται για να παιξει υποφερτα...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2011 #86 Οκτώβριος 8, 2011 εχει διορθωθει με καποιο τροπο το προβλημα με τα textures? αν γυρναω αποτομα το mouse μου φορτωνει "on the fly" τα textures.ολα ειναι up2date.επισης υπαρχει τροπος να μπει vsync στο παιχνιδι ;
Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2011 #87 Οκτώβριος 8, 2011 εχει διορθωθει με καποιο τροπο το προβλημα με τα textures? αν γυρναω αποτομα το mouse μου φορτωνει "on the fly" τα textures.ολα ειναι up2date.επισης υπαρχει τροπος να μπει vsync στο παιχνιδι ;Tι καρτα εχεις ειπαμε εσυ?
Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2011 #89 Οκτώβριος 8, 2011 280GTX εχω περασει και τους beta 285 για bf3/rageΤοτε υπομονη.Παιξε κανα Boarderlands μεχρι να φτιαξουν δαυτο.Σε αλλους δουλευει 100% κομπλε και σε αλλους απλα ειναι απαλευτο.
Billys Οκτώβριος 9, 2011 #90 Οκτώβριος 9, 2011 Καλουτσικο το παιχνιδακι...φαση εχει..μεχρι τωρα κανενα προβλημα τρεχει μια χαρα..
gbak Οκτώβριος 9, 2011 #91 Οκτώβριος 9, 2011 Και μένα μου αρέσει,είναι οκ,το τρέχω σε λάπτοπ της υπογραφής,όλα καλα απο φρειμςΕίναι ωραίο φπς,σαφώς φέρνει σε borderlands,θέλω να το τρεξω στο ντεσκτοπ βέβαια σε φουλ settings,για να το καταλάβω..
tarasque Οκτώβριος 9, 2011 #92 Οκτώβριος 9, 2011 Το περίμενα πως και πως αλλά τα γραφικά της έκδοσης για pc είναι απλά απαγοητευτικά. Ευελπιστώ να με αποζημειώσει το gameplay και το story. Πχ. λεπτομέρειες όπως το κουκλάκι με τον doom guy στο buggy της εισαγωγής με έκανε να χαμογελάσω κατά τα άλλω ασπάζομαι τα παρακάτω:
GoMaR Οκτώβριος 9, 2011 #94 Οκτώβριος 9, 2011 Μπα ειδικά με το rageconfig.cfg τα πράγματα έστρωσαν κατά πάρα πολύ. Μόνο μερικά κολλήματα στο loading είχα (γιαυτό πάντα να σώζετε πριν αλλάξετε ζώνη). Κρίμα που ήταν τόσο μικρό... Το μόνο (singleplayer) FPS που ευχαριστήθηκα μετά το Crysis. εγω ειτε εχω το raceconfig.cfg ειτε οχι , διαφορα δεν βλεπω
GoMaR Οκτώβριος 9, 2011 #96 Οκτώβριος 9, 2011 ναι δε καταλαβα , βγηκε patch η θα βγει ;γιατι αυτα που λεει δεν ειναι καποιο νεο.
tragikos Οκτώβριος 9, 2011 #99 Οκτώβριος 9, 2011 To cachάρισμα των textures είναι σε όλους τόσο χάλια ε; Δηλαδή αν γυρίσω απότομα δεξιά αριστερά, βλέπω τα textures να εμφανίζονται, ενώ πριν από λίγο κοιτούσα στην ίδια μεριά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.