gio102004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 ειμαι για asus xonar αλλα ποια ρε παιδια?:yes2: και γιατι...θελω καθαροτητα στον ηχο και spdif..μεχρι 80 eyra.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The/Real/In/Me Αύγουστος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 ειμαι για asus xonar αλλα ποια ρε παιδια?:yes2: και γιατι...θελω καθαροτητα στον ηχο και spdif..μεχρι 80 eyra....μεχρι 80 το μονο που μπορεις να τσιμπισεις ειναι η xonar DX πολυ καλη και μ stable drivers...εχω την xonar HDAV 1,3 deluxe φιλε μου θεριζει σε ηχο και δυνατοτητες αλλα ακριβη για το ποσο π θελεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Αν δεν κανω λαθος στο spdif η καρτα δεν παιζει κανένα ρόλο μιας και ο ήχος βγαίνει σε ψηφιακή μορφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Αν δεν κανω λαθος στο spdif η καρτα δεν παιζει κανένα ρόλο μιας και ο ήχος βγαίνει σε ψηφιακή μορφή^ this Οταν χρησιμοποιεις συνδεση spdif ο DAC της καρτας καθεται και πινει καφε οποτε και με onboard κανεις την δουλεια σου. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=34982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Αύγουστος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 ^ this Οταν χρησιμοποιεις συνδεση spdif ο DAC της καρτας καθεται και πινει καφε οποτε και με onboard κανεις την δουλεια σου. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=34982συζητησιμο... (εδω καποιος που εχει ασχοληθει σοβαρα με το θεμα, καλο θα ηταν να μας διαφωτισει...)πριν αρκετα χρονια ειχα κανει το εξης πειραμα , ειχα συνδεσει το digital out (coaxial) της audigy(1) στο digital in του minidisk deck απο το οποιο χρησιμοποιουσα μονο τον DA converter και την εξοδο του minidisk σε παλμογραφο. test αρχειο , ειχα ενα 200sec 1hz-20khz αρχειο , ωστε να ξερω ευκολα ανα πασα στιγμη σε τι συχνοτητα ειμαι. guess what... μετα τα 15-16κ (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα εν ευθετω χρονω μπορω να το επαναλαβω) ξεκιναγε αρκετη αποσβεση το ημιτονο... σε σημειο στα 20khz , να ειναι 5db περιπου ασθενεστερο. Δεν ξερω αν εφταιγε o DA του minidisk , η το internal downsampling της audigy (η οποια γενικα στα 44.1 εβγαζε χειροτερο ηχο απο τα 48), παντως ΚΑΤΙ στην υλοποιηση , ειτε της ψηφιακης εξοδου της audigy, ειτε στην ψηφιακη εισοδο του minidisk "δε μου τα ελεγε καλα..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
The/Real/In/Me Αύγουστος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 ΠΑΝΤΟΣ Α ΑΣΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΡΤΑΡΕΣ~!~!~!~!~!~! ΟΙ XONAR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ CHIP ΤΗΣ C-MEDIA ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΙ DRIVERS ΦΥΣΑΝΕ!!ΣΕ ΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 8, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Καλά δεν χρειάζεται να φωνάζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Αύγουστος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 ειμαι για asus xonar αλλα ποια ρε παιδια?:yes2: και γιατι...θελω καθαροτητα στον ηχο και spdif..μεχρι 80 eyra....εγω εχω 2 xonar (essense,d2x) απο τις 2 εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος ,παντως με το οριο των 80 ευρω μονο για dx μπορεις να δεις.Παντως αν μπορεις να ξεκλεψεις μερικα ευρω ακομα καλυτερα να πηγαινες κατευθειαν στην d2χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The/Real/In/Me Αύγουστος 8, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Καλά δεν χρειάζεται να φωνάζεις... αμαν με το φωναζω ξαχασαμε τα caps open so what? orr cat?:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.