amateur Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 Καλησπέρα, Σήμερα δούλευα στο γραφείο χωρίς UPS, λόγω επισκευής.Kάποια στιγμή έπεσε το ρεύμα και έκλεισε ο Η/Υ. Εκείνη τη στιγμή είχα ανοιχτές 2 σελίδες με περίπου 5 tabs στη κάθεμια. Ο browser είναι ο Mozilla 3.5 και το ΛΣ Windows XP1. Πως μπορώ να ανακτήσω τις σελίδες που δούλευα μέχρι εκείνη τι στιγμή? 2. Και αν δεν γίνεται, υπάρχει κάποιο add-on για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Ο opera κρατάει τα tabs σου στη μνήμη όσο βίαια και αν κλείσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Αύγουστος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Άνοιξες πάλι τον Firefox και δεν σου είπε να κάνει restore το season? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Απ'ότι θυμάμαι είναι επιλογή στα Preferences του Firefox να σου κάνει save τα tabs όταν τον κλείνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Eπειδή μάλλον δεν θα τα επαναφέρεις όπως ήταν, CTRL+H για history, today και κάνε view/by last visited Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Αύγουστος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Ευχαριστώ για την αμεσότητα, @ eloydarkΠου ακριβώς είναι τα preferences που αναφέρεις?@ για τώρα τουλάχιστον, αυτό μάλλον είναι η καλύτερη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Δυστυχώς εγώ έχω linux και αγγλικό Firefox οπότε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβείς οδηγίες. Edit -> Preferences είναι πάντως σε εμένα στον αγγλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Αύγουστος 7, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Παράξενο. Τον αγγλικό Firefox έχω και εγώ, αλλά οι επιλογές που έχω στην καρτέλα edit είναι μόνο undo, copy, paste κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Ίσως να είναι στο Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Tools -> Session ManagerΕπίσης καλό plugin που συμπεριλαμβάνει και αυτό που θέλεις είναι το tab mix plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Αύγουστος 11, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Στην επιλογή "Tools" δεν υπάρχει το "Session Manager".Mήπως αυτό συμβαίνει επειδή έχω την τελευταία έκδοση του Mozilla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Ίσως το έχει προσθέσει το tab mix plus plugin. Ανέκαθεν το χρησιμοποιούσα και δε θυμάμαι αν υπήρχε σε σκέτο firefox. Πάντως το tab mix plus με ρωτάει αν θέλω να χρησιμοποιώ την εγγενή υποστήριξη του firefox για crashed tab restore, οπότε παίζει το έργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.