Jump to content

Επαναφόρα Tabs

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Σήμερα δούλευα στο γραφείο χωρίς UPS, λόγω επισκευής.

Kάποια στιγμή έπεσε το ρεύμα και έκλεισε ο Η/Υ. Εκείνη τη στιγμή είχα ανοιχτές 2 σελίδες με περίπου 5 tabs στη κάθεμια. Ο browser είναι ο Mozilla 3.5 και το ΛΣ Windows XP

1. Πως μπορώ να ανακτήσω τις σελίδες που δούλευα μέχρι εκείνη τι στιγμή?

2. Και αν δεν γίνεται, υπάρχει κάποιο add-on για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απ'ότι θυμάμαι είναι επιλογή στα Preferences του Firefox να σου κάνει save τα tabs όταν τον κλείνεις!

Eπειδή μάλλον δεν θα τα επαναφέρεις όπως ήταν, CTRL+H για history, today και κάνε view/by last visited

Ευχαριστώ για την αμεσότητα,

@ eloydark

Που ακριβώς είναι τα preferences που αναφέρεις?

@ για τώρα τουλάχιστον, αυτό μάλλον είναι η καλύτερη επιλογη

Δυστυχώς εγώ έχω linux και αγγλικό Firefox οπότε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβείς οδηγίες. Edit -> Preferences είναι πάντως σε εμένα στον αγγλικό.

Παράξενο.

Τον αγγλικό Firefox έχω και εγώ, αλλά οι επιλογές που έχω στην καρτέλα edit είναι μόνο undo, copy, paste κτλ

Tools -> Session Manager

Επίσης καλό plugin που συμπεριλαμβάνει και αυτό που θέλεις είναι το tab mix plus.

Στην επιλογή "Tools" δεν υπάρχει το "Session Manager".

Mήπως αυτό συμβαίνει επειδή έχω την τελευταία έκδοση του Mozilla?

Ίσως το έχει προσθέσει το tab mix plus plugin. Ανέκαθεν το χρησιμοποιούσα και δε θυμάμαι αν υπήρχε σε σκέτο firefox. Πάντως το tab mix plus με ρωτάει αν θέλω να χρησιμοποιώ την εγγενή υποστήριξη του firefox για crashed tab restore, οπότε παίζει το έργο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.