lospsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 Παιδια, συναντω ενα προβλημα με την ψυκτρα του επεξεργαστη στην τοποθετηση.Εβαλα κανονικα τον επεξεργαστη και κουμπωσα το καπακι. Βαζοντας ομως απο πανω την ψυκτρα (OEM) δεν μπορω να κουμπωσω την τελευταια μυτουλα στο Μ/Β...Τα τρια πρωτα εκαναν κλικ αλλα το τεταρτο αρνειται πεισματικαΤι κανω?Το αφηνω ετσι?Ξαναδοκιμαζω? Η παστα δεν χαλαει αν βαζω-βγαζω την ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Θέλει λίγο πίεση, αλλά όχι να ανέβεις πάνω της.Αν έχει βγάλει όλα τα καπάκια και προστατευτικά, τότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Το pin είναι σωστά γυρισμένο? (Να μην είναι στο lock εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lospsi Αύγουστος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 πιεζω αλλα δεν βλεπω προκοπη.Καπακια και προστατευτικα εχει μονο το καπακι του επεξεργαστη, το εβγαλα.Το Pin ειναι σωστα γυρισμενο.Μπορω να ξαναβγαλω την ψυκτρα και να την ελεγξω? Η παστα στον επεξεργαστη θα παθει ζημια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 ναι χαλαει και θελει καθαρισμα και να ξαναπερασεις... το τελευταιο παντα ηθελε λιγο παραπανω πιεση απο οτι τα αλλα...ποτε δε τα συμπαθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Καλά δεν τρέχει κάτι αν την βγάλει και ξαναβάλει...Η μαμά πάστα είναι ξερή και όταν αρχίσει το ζέσταμα θα απλώσει...Εγώ θα την έβγαζα και ξαναέβαζα άνετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lospsi Αύγουστος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 την εβγαλα και την ξαναβαλα και παλι τα ιδια...Μαλλον κατι παιζει με την ψυκτρα.Απο ενα googlaρισμα που εκανα ειδα οτι υπαρχει ενα θεματακι με την συγκεκριμενη.Αποφασισα να την αφησω οπως ειναι, δεν κουνιεται ουτε φαινεται να εχει μποσικα - εξαλλου εχουν κουμπωσει τα 3 απο τα 4 κλιπ - και αμα υπερθερμανθει ο cpu, τοτε θα βαλω κατευθειαν μια aftermarket. (αμα υπαρξει υπερθερμανση δεν σταματαει ο επεξεργαστης?Δεν νομιζω να εχω προβλημα με αυτον)Με την παστα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, μια φορα εκανα το βαλε βγαλε και σε χρονικο περιθωριο 15 λεπτων, ουτε ειχε δουλεψει ο επεξεργαστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Εγω δε θα ένιωθα καλά πάντως ξέροντας ότι η ψύκτρα δεν έχει κουμπώσει/πατήσει όπως πρέπει. Κοίταξε να το λύσεις το θέμα. Λογικά η μητρική σου έχει την ανάλογη ρύθμιση με την οποία ορίζεις εσυ σε ποια θερμοκρασία θα κτυπήσει το καμπανάκι. Βεβαιώσου ότι την έχεις επιλέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Αύγουστος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Κάνε κάτι με την ψύκτρα σου. Και εγώ το λιγότερο για την ψυχολογία μου θα έβρισκα άμεσα λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lospsi Αύγουστος 10, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 τελικά το θέμα λυθηκε, εκανα ενα κοπο και εβγαλα το Μ/Β απο το κουτι, οποτε και με καλυτερη λαβή και χωρις να κινδυνευει να σπασει το Μ/Β, λιγη πιεση παραπανω και το κλικ επιτελους ακουστηκεΑπο δω και περα, πρωτα τοποθετηση του επεξεργαστη στο Μ/Β και μετα βιδωμα στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.