jimakoZzz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2009 Καλησπερα σας!Η AC Freezer 7 Pro ειναι καλυτερη απο αυτην που εχει απο την μανα του ο ιντελ μου?ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Ανετα.Ριξε και μια ματια εδω για τα πειστηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Αύγουστος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 http://swyn.net/2008/06/09/e8400-stock-cooler-vs-freezer-7-pro/Σίγουρα δεν είναι η top της αγοράς.. αλλά με τα 6 heat pipes, την χάλκινη βάση και τα fins αλουμινίου, θα πρέπει να είναι αποδοτικότερη από το stock της intel.Από θόρυβο που θα βγάζει το "φουρφούρι" του δεν ξέρω όμως.Όπως και να έχει, αν την πάρεις και βάλεις και πάστα arctic ceramique, ακούγεται καλό για τα λεφτά του σε σχέση πάντα με το stock cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Αύγουστος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 φιλε μου ειναι απο τις καλυτερες low budget ψυκτρες που μπορεις να βαλεις στο πισακι σου.Απο θορυβο στις χαμηλες στροφες δεν ακουγεται στις 3κ ομως δινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksakis Αύγουστος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2009 Με την AC Freezer 7 Pro πετυχαίνεις μικρότερες θερμοκρασίες και ποιο ήσυχη λειτουργία από την stock και τοποθετείται το ίδιο εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Αύγουστος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 thx παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.