Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2009 Γειά σας, μόλις αγόρασα το PC της υπογραφής μου. Αρχικά έβαλα το λειτουργικό, drivers κλπ και μετά έβαλα τα ηχεία, logitech x-530. Να πω πως έχω το realtek hd audio manager (audio drivers). Αναγνωρίζονται όλα τα ηχεία σωστά και στο τεστ που κάνω από τον audio manager δουλεύουν μία χαρά (ακούω τον ήχο στο σωστό ηχείο). Τα καλώδια των ηχείων τα έχω συνδέσει στη μητρική στα αντίστοιχα χρώματα. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να ακούσω καθόλου ήχο ούτε από ταινίες, ούτε από τραγούδια που έχω στο PC, ούτε από το ίντερνετ. Ξέρετε μήπως τί μπορεί να παίζει? Τα ηχεία παίζουν στο παλιό μου PC μία χαρά, όμως εκεί έχω για audio manager-drivers Soundmax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardov Αύγουστος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Έχεις επιλέξει SPDIF Output (Digital Output) μήπως? Τσέκαρέ το απο το panel της realtek κάτω δεξιά στο ρολόι. Στο configuration θα το βρείς. Αποτσέκαρέ το και πρέπει να παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.