Jump to content

S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat: πείτε τα όλα

HotPeanut

Recommended Posts

Αυτό ρε θεωρείται expansion ή είναι βελτιωμένη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα (κ γ@μω τις ερωτήσεις, αλλά καταλάβατε τώρα..)?

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

ενα single player βρηκα να παιξω μετα απο καιρο..και αυτο σκαρτο μας βγηκε..:hehe:

παντως η ραδεον το παει τεζα αυτο με τα παντα

ενα single player βρηκα να παιξω μετα απο καιρο..και αυτο σκαρτο μας βγηκε..:hehe:

Αν δεν είχε προβλήματα με το που κυκλοφόρησε δεν θα άνηκε στα Stalker series :p

Πάντως με ούτε στο Stalker:clear sky έχω vsync είτε από ingame options είτε απο ccc..

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ati (είμαι με τους 9.12 official) ή stalker..

Αν δεν είχε προβλήματα με το που κυκλοφόρησε δεν θα άνηκε στα Stalker series :p

Πάντως με ούτε στο Stalker:clear sky έχω vsync είτε από ingame options είτε απο ccc..

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ati (είμαι με τους 9.12 official) ή stalker..

Kαλα λες! Tωρα που το θυμαμαι σε κανενα stalker δεν ειχα vsync.:hm:

Παντως ειναι ολιγον βαρυ το game, σε ενα side mission που πηγα νυχτα επαιζε ειδα και 40fps στον χαμο!!!

Οι καρτες μου γονατιζουν.... η τριτη παντως δινει καμια 30αρια fps πανω!!!! Εννοειται με τα παντα ολα στο max + 4xAA.

Απο θεμα gameplay ενιωσα ολιγον τι χαμενος παρολο που εχω τερματισει αρκετες φορες τα προηγουμενα. Με το που ξεκινας σου δινει 5 missions και μετα σε οποιον μιλησεις σου δινει και αυτος!!! Γενικα εχει πολυ ψαξιμο to game.

από άποψη γραφικών η ρώσικη version ήταν μια αηδία. Παίζει τα games που βγαίναν το 2005 να ήταν καλύτερα. Μήπως ηταν "κομμένη" version; Γιατί θέλω να το παίξω (ένας βασικός ρόλος είναι και το dx11) αλλά διστάζω λόγω του ξενερώματος που πήρα από αυτό τη ρώσικη version.

Εγώ πάλι τα γραφικά της ρώσσικης τα βγήκα "κλασικά γραφικά stalker". Δε νομίζω να είναι διαφορετικά τα γραφικά. Μάλλον τα βαρέθηκες!

από άποψη γραφικών η ρώσικη version ήταν μια αηδία. Παίζει τα games που βγαίναν το 2005 να ήταν καλύτερα. Μήπως ηταν "κομμένη" version; Γιατί θέλω να το παίξω (ένας βασικός ρόλος είναι και το dx11) αλλά διστάζω λόγω του ξενερώματος που πήρα από αυτό τη ρώσικη version.

εγω απογοητευτηκα,πολυ μουφα το παιχνιδι,κι εγω για το dx11 το εβαλα,αν και δεν μου πολυαρεσουν τα FPS,τα crysis ειναι κλασσης ανωτερα.

Σε καμμιά περίπτωση δεν περιμένω να "γουστάρω" περισσότερο από το SoC ή άντε και το CS. Λίγο η επανάληψη, λίγο η συνήθεια, λίγο τα χρόνια που περνάνε....

Θα βρώ χρόνο όμως να το δοκιμάσω. Τιμής ένεκεν για το όλο concept που ήταν τρομερό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.