Jump to content

κουτι Η/Υ με ευκολο ανοιγμα

ababapanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Ειχα δει μια φορα σε εναν γνωστο μου, ενα κουτι το οποιο τα πλαινα του καπακια ανοιγαν πολυ ευκολα σαν να (φανταστειτε ανοιγοκλεινε σαν τριανταφυλο) και μπορουσες να δουλεψεις , να αναβαθμισεις κλπ πολυ ευκολα.

Οπου και αν ψαχνω βρισκω μονο κουτια με το κλασικο ανοιγμα. εχετε υπ οψην σαν κατι τετοιο?

Τι διαφορά έχει ρε παιδιά? Είτε ανοίγει προς τα κάτω, είτε στο πλάι...Το βγάζεις τελείως και κάνεις το ίδιο άνετα την δουλειά σου.

μα σε αυτο βγενει και η μητρικη μαζι οπως ανοιγει και δεν μενει μεσα στο κουτι οπως στα αλλα κουτια που κυκλοφορουν.

Μηπως υπαρχει κανα τετοιο κουτι στο eshop? γιατι απο εκει θα παρω το pc

Ψάξε το Raidmax Smilodon

Το εχει δει αυτο το κουτι ενας φιλος και ενδιαφερεται και αυτος. στα 100 ευρος το βρηκε.

εχει κανενας καποια αποψη που να το εχει δει?

'Εχω στήσει μηχάνημα για ένα φίλο μου με αυτό το κουτί.

99 € από e-shop.gr πριν από κάνα δυο χρόνια. Είναι tool-free για δίσκους, ανεμιστήρες και οπτικά drives, παρέχει ικανοποιητική ψύξη με τους στοκ ανεμιστήρες, αλλά μην το χρησιμοποιήσεις αν δεν έχεις modular τροφοδοτικό. Το Tagan του φίλου μου είναι στα 750 watt και συνοδεύεται από μια εντυπωσιακού όγκου "μακαρονάδα". Δυσκολευτήκαμε πολύ να συμμαζέψουμε τα καλώδια. Επίσης, αν θες να κάνεις SLi / Crossfire με μεγάλου μεγέθους κάρτες, καλύτερα να δεις κάτι σε full tower (όπως το Coolermaster HAF 932) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.