astrovasilis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2009 Έχω έναν WD elite 500GB ( USB με ρευμα απο κει ) και όταν του κάνω ασφαλή κατάργηση απο τα ΧΡ λέει το εικονίδιο ότι μπορω να τον βγάλω αλλά ο σκληρός κανονικά γυρνάει το νιώθει κανεις.Είναι καλό αυτο; έτσι πρέπει να συμβαίνει;
Aligator21 Αύγουστος 5, 2009 #2 Αύγουστος 5, 2009 Η ασφαλή κατάργηση δεν σημαίνει πως κόβεται και το ρεύμα στο στην εξωτερική θήκη, επομένως σωστά γυρνάει.Ας με διορθώσει κάποιος εάν δεν τα λέω καλά.
www_simos Αύγουστος 8, 2009 #3 Αύγουστος 8, 2009 Μια χαρά τα λες!!! Το ρεύμα συνεχίζει να τροφοδoτεί τον σκληρό, απλά κόβεται η επικοινωνία με τα XP.
oxide Αύγουστος 8, 2009 #4 Αύγουστος 8, 2009 Μια χαρά τα λες!!! Το ρεύμα συνεχίζει να τροφοδoτεί τον σκληρό, απλά κόβεται η επικοινωνία με τα XP.η αλλιως σταματανε τα ΧΡ να διαβαζουν και να γραφουν στον δισκο..νομιζω ειναι κατι σαν unmount
Ardov Αύγουστος 9, 2009 #5 Αύγουστος 9, 2009 Προσοχή μόνο στις καθυστερημένες εγγραφές. Πολλές φορές είναι αδύνατη η ασφαλής κατάργηση. Περιμένετε λίγα λεπτά και ξαναδοκιμάζετε. Βέβαια η ασφαλής κατάργηση όπως προαναφέρθηκε κόβει μόνο τη σύνδεση USB απο άποψη διαμεταγωγής δεδομένων. Είτε είναι 2.5" είτε 3.5" συνεχίζει πάντα να έχει ρεύμα. Απο όσα έχω δεί, η ασφαλής κατάργηση έχει πραγματικό νόημα μόνο όταν έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή δεδομένων στο μέσο έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η εγγραφή όλων των δεδομένων χωρίς απώλειες. Αν πραγματοποιηθεί μόνο ανάγνωση δεδομένων η ασφαλής κατάργηση δεν νομίζω πώς έχει κάποιο νόημα. Αυτό έχω διαπιστώσει με τη χρήση...
neuromancer Αύγουστος 9, 2009 #6 Αύγουστος 9, 2009 Εγώ κουμπώνω έναν εξωτερικό δίσκο στην οθόνη (1 USB data + 2ο USB power). Όταν σβήνω τον Η/Υ η οθόνη μπαίνει σε λήθαργο (πορτοκαλί λαμπάκι) αλλά ο USB δίσκος εξακολουθεί να παίρνει ρεύμα και να στροφάρει - οπότε κάνω και την οθόνη switch-off.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.