Jump to content

Ασφαλής κατάργηση εξωτερικού

astrovasilis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν WD elite 500GB ( USB με ρευμα απο κει ) και όταν του κάνω ασφαλή κατάργηση απο τα ΧΡ λέει το εικονίδιο ότι μπορω να τον βγάλω αλλά ο σκληρός κανονικά γυρνάει το νιώθει κανεις.

Είναι καλό αυτο; έτσι πρέπει να συμβαίνει;

Η ασφαλή κατάργηση δεν σημαίνει πως κόβεται και το ρεύμα στο στην εξωτερική θήκη, επομένως σωστά γυρνάει.

Ας με διορθώσει κάποιος εάν δεν τα λέω καλά.

Μια χαρά τα λες!!! Το ρεύμα συνεχίζει να τροφοδoτεί τον σκληρό, απλά κόβεται η επικοινωνία με τα XP.

Μια χαρά τα λες!!! Το ρεύμα συνεχίζει να τροφοδoτεί τον σκληρό, απλά κόβεται η επικοινωνία με τα XP.

η αλλιως σταματανε τα ΧΡ να διαβαζουν και να γραφουν στον δισκο..νομιζω ειναι κατι σαν unmount

Προσοχή μόνο στις καθυστερημένες εγγραφές. Πολλές φορές είναι αδύνατη η ασφαλής κατάργηση. Περιμένετε λίγα λεπτά και ξαναδοκιμάζετε. Βέβαια η ασφαλής κατάργηση όπως προαναφέρθηκε κόβει μόνο τη σύνδεση USB απο άποψη διαμεταγωγής δεδομένων. Είτε είναι 2.5" είτε 3.5" συνεχίζει πάντα να έχει ρεύμα. Απο όσα έχω δεί, η ασφαλής κατάργηση έχει πραγματικό νόημα μόνο όταν έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή δεδομένων στο μέσο έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η εγγραφή όλων των δεδομένων χωρίς απώλειες. Αν πραγματοποιηθεί μόνο ανάγνωση δεδομένων η ασφαλής κατάργηση δεν νομίζω πώς έχει κάποιο νόημα. Αυτό έχω διαπιστώσει με τη χρήση...

Εγώ κουμπώνω έναν εξωτερικό δίσκο στην οθόνη (1 USB data + 2ο USB power). Όταν σβήνω τον Η/Υ η οθόνη μπαίνει σε λήθαργο (πορτοκαλί λαμπάκι) αλλά ο USB δίσκος εξακολουθεί να παίρνει ρεύμα και να στροφάρει - οπότε κάνω και την οθόνη switch-off.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.