teo$ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Αγόρασα το http://www.skroutz.gr/s/55034/F-U-DVD3727.html από stock χωρίς χειριστήριο και έχω δοκιμάσει το http://www.ecplaza.net/search/0s1nf20sell/urc22b-2_universal_remote_control.html το οποίο δεν αναγράφει στις συμβατές μάρκες αυτή του DVD μου αλλά δοκίμασα με κωδικούς Funai μήπως και.....άλλα τίποτα.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Να με καθοδηγήσει σε κάποιο χειριστήριο η να πει κάποια γνώμη?Όλα ευπρόσδεκτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Υπάρχουν κάποια τηλεκοντρόλ που πατάς ένα συνδυασμό πλήκτρων και μετά σημαδεύεις την συσκευή που θες να χειριστείς και πατώντας το On/Off κάθε φορά αλλάζει συχνότητα και σε κάποια φάση θα πετύχεις την σωστή και θα το δεις να ανοίγει ή κλείνει, οπότε την αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/universal_remotes/&cl=us,en Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Δεν νομίζω να αξίζει κάτι τέτοιο...από stock το πήρε λέει...κάνα 10-15 ευρό...να δόσεις 50+ ευρό για τηλεκοντρόλ δεν λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Αύγουστος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Όντως παίδες μην ξηλωθώ και για ένα ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ....Άμα είναι έτσι με τα κουμπάκια κ ότι γίνεται....:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Στο media markt εχει μερικά φτηνα μεχρι 10-15 ευρω πήγαινε μια βολτα μηπως βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Πάρε μαζί σου το dvd και να πας σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη ,και αγόρασε ένα Τηλεχειριστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Αύγουστος 5, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Θα πάω το απόγευμα mediamarkt μπας και βρω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 αν εχεις και κανα παλιο pocket pc με infrared σου κανει κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Αύγουστος 5, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Έκατσα 2 ώρες mediamarkt δοκίμασα 3 κοντρόλ με την εξής διαδικασία:ράφι-ταμείο-service για δοκιμή-πληροφορίες για πιστωτικό και τούμπαλιν και τίποτα...Θα πάρω αύριο την αντιπροσωπεία μπας και βρω άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Αύγουστος 6, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Πήρα σήμερα στην αντιπροσωπεία Αμοιριδης-Σαββιδης και μου είπαν ότι υπάρχει το κοντρόλ του συγκεκριμένου dvd και κοστίζει 15 γιούρια...Ίσως πάω να το πάρω άλλα σκέφτομαι ότι αγόρασα την συσκευή όσο θα μου κοστίσει το χειριστήριο...:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Αυτά είναι τα άσχημα του stock house... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Αύγουστος 6, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Αυτά είναι τα άσχημα του stock house...Καλά είναι δικό σου θέμα άμα το πάρεις στο λένε ότι δεν έχει και αποφασίζεις...13ευρα όμως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.