jax7480 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2003 Το νεο cooler της εταιριας CoolerMaster...... η σχεδιαση του βασιζεται μαλλον στην εμφανιση μιας τουρμπινας αεροπλανου μπορειτε να δειτε τι λεει η εταιρια για το cooler εδω Πιστευω οτι θα κανει δουλεια.... και ενα λινκ με review απο τον Απιστο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 18, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2003 Εντυπωσιακό! Παρόλ 'αυτά μου θυμίζει ένα συνδυασμό ψύκτρας/ανεμιστήρα της Silverado. Αν και το συγκεκριμένο coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 18, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2003 Είχα την τύχη(?) να έχω χρυσοπληρώσει το silverado επί εποχής thunderbird 1.4, στο οποίο δεν ξέρω αν έκανε δουλειά το ασήμι, αλλά η σχεδίασή του ήταν πρωτοποριακή... Το cooler της coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο, σίγουρα ένα μεγάλο + σε κουτί με παράθυρο. Χμ, ιδέα: shuttle κουτί αλουμινένιο, με πλέξι στο πάνω μέρος και αυτή τη ψύκτρα μέσα... όλα τα money guys, Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 18, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2003 εγώ θα έβαζα μόνο το φαν στην οροφή και πτερύγια στο πλάι για το τζέρτζελο...κάνει επίσης και για αυτοσχέδιο τηλεκατευθυνόμενο μίνι hovercraft...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 19, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Αν δεν σας αρεσε το νεο fan της CoolerMaster δειτε λιγο και τα νεα fan ου θα δινει η Intel μαζι με τις CPU τις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 19, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 εχω δοκιμασει την πρωτη σειρα του reference design (ιδιο fan και ψηκτρα- διαφορετικος τροπος installation) δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικα και αθορυβα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 19, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Reviews: http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 19, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Originally posted by Voudas κάνει επίσης και για αυτοσχέδιο τηλεκατευθυνόμενο μίνι hovercraft...lol Φοβερό.... Το φαντάζεσαι σε βαρκάκι τηλεκατευθυνόμενο...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 19, 2003 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Originally posted by Voudas κάνει επίσης και για αυτοσχέδιο τηλεκατευθυνόμενο μίνι hovercraft...lol looool!!! να βλεπω ιδεες για το επομενο mod :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Οκτώβριος 21, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2003 Το καλό με αυτό το κουλεράκι είναι οτι εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό του , επιτρέπει στον αέρα να πάει σε όλη την ψήκτρα και όχι μόνο στις άκρες . Που σημαίνει καλύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του αέρα και συνεπώς και της θερμοκρασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 21, 2003 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2003 Αρχική απάντηση από RootX [18-09-2003 και 10:44] Είχα την τύχη(?) να έχω χρυσοπληρώσει το silverado επί εποχής thunderbird 1.4, στο οποίο δεν ξέρω αν έκανε δουλειά το ασήμι, αλλά η σχεδίασή του ήταν πρωτοποριακή... Το cooler της coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο, σίγουρα ένα μεγάλο + σε κουτί με παράθυρο. Χμ, ιδέα: shuttle κουτί αλουμινένιο, με πλέξι στο πάνω μέρος και αυτή τη ψύκτρα μέσα... όλα τα money guys, shuttle? τι είναι αυτό Φάνη? νέο κελεπούρι? το silverado στο έκλεψε κανεις να το νάνει δαχτυλίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 21, 2003 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2003 shuttle ειναι κατασκευαστης υπολογιστων jim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.