JohnnyX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1169742http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168015http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267280To αυτο ..Ποια πιστευεται οτι λεει περισσοτερο ?Απο πανελς ολες εχουν ΤΝ . Απλα η 2η LG εχει FULL HD αναλυση.Απο πλευρας αποδοσης των TV tuners ? Αναλογικων και ψηφιακων ? Τις εχει δοκιμασει κανεις ?Θα θεωρησω το support της LG +1 με αυτα που εχω διαβασει και επιπλεον +1 για τα 0 pixel που εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Αύγουστος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 full hd φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pblithis Αύγουστος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Ψηφιζω LG M227WD-PZ LCD-TV Monitor 22'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Εγώ θα έλεγα την samsung.Ειδικά αν είναι να την συνδέσεις σε pc.Η full hd ανάλυση δεν θα δώσει τίποτα στις 22" ίντσες,ενώ η samsung θα σου δώσει hd ready ανάλυση με ποιότητα εικόνας απ'τις καλύτερες της τιμής,και αν την συνδέσεις σε pc,θα τα βλέπεις όλα κανονικά,ενώ σε 22άρα με 1980x1080 θα κολλήσεις μεγεθυντικό φακό πάνω για να βλέπεις.Plus ότι όσο μέτριες είναι οι tv της LG,άλλο τόσο x10 είναι τα monitor της.Για την άποψη ποιότητας tuner,από ότι samsung tv-monitor έχω δει,και της SM 225MW που έχω,είναι καταπληκτική,αλλά φυσικά μην περιμένεις να έχει tuner ισάξιο μιας μεγάλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Αύγουστος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 αυτο με την ποιοτητα που λες το εχεισ δει απο κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Την samsung την έχω δει,την lg την φτηνή την έχω δει,την full hd δεν την έχω δει,αλλά και αυτή θα είναι πάνω κάτω ίδια με τις άλλες,οπότε πάλι θα έλεγα για samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Την Full HD φυσικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Αύγουστος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Την Full HD φυσικά!!!Φυσικα γιατι ? Αφου για 22 '' μιλαμε...(δεν λεω οτι δεν θα ειναι καλη η lg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Γιατί και θα βλέπεις ταινίες σε καλύτερη ανάλυση αλλά και τα παιχνίδια σε full hd ανάλυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 ......Και τα γράμματα με μεγ.φακό,και δεν ξέρω αν την ρίξεις σε 1680x1050 αν θα δείχνει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Κάνεις λάθος...Εγώ 27" έχω(οθόνη) και είναι και μεγάλα(τα γράμματα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 πλακα μου κανεις ;τι σχεση εχει η 27αρα με την 22αρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Είχα 22 μετά 24 και τώρα 27 και με αυτά που είδα με αυτά λέω!!!Δεν είναι πιο μικρά ούτε τα γράμματα αλλά ούτε τπτ.Όλα εξάλλου ρυθμίζονται.Από τα εικονίδια μέχρι και οι γραμματοσειρές!Οπότε τι κολλάτε στο ότι φαίνονται μικρά όταν μπορείς να τα κάνεις να φαίνονται όπως σε βολεύει και να έχεις και καλύτερη ανάλυση σε παιχνίδια,ταινίες κ.τ.λ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.