kots Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 καλησπέρα. εχει κανείς την εμπειρία, με αγορές από το εν λόγο κατάστημα; ενδιαφέρομαι να κάνω μεγάλες αγορές, και δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως με το megamarket.edit. ο σωστός τίτλος είναι plus4u.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό μια Eizo L568, μια χαρά, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Αύγουστος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Αύγουστος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Έχει σχέση με το e-chop.gr νομίζω. Απο RMA τι λέει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Έχει σχέση με το e-chop.gr νομίζω. They are 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 They are 1 Τελικά παρήγγειλες και έμαθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 They are 1 άρα απο RMA -------> 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Αύγουστος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 They are 1 εμ και ειχα μια απορια πως μου ηρθε ενημερωτικο email προσφορων χωρις να εχω μπει ποτε σε αυτο το σαιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 τωρα εξηγειται το οτι φερνει πολλα προιοντα που τα φερνει μονο το e-shop και τα βαζει λιγα ευρω ακριβοτερα...Στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει καποιου ειδους συμφωνια με το e-shop και οταν του παραγγειλεις κατι, το "αγοραζει" απο το e-shop με 10% εκπτωση πχ, το πουλαει και λιγα ευρω ακριβοτερα και ετςι βγαζει το κερδος του (λιγα ευρω+10%), αλλα αμα ειναι το ιδιο καταστημα ολα εξηγουνται πιο ευκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.