kots Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 καλησπέρα. εχει κανείς την εμπειρία, με αγορές από το εν λόγο κατάστημα; ενδιαφέρομαι να κάνω μεγάλες αγορές, και δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως με το megamarket.edit. ο σωστός τίτλος είναι plus4u.gr
eloydark Αύγουστος 4, 2009 #2 Αύγουστος 4, 2009 Είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό μια Eizo L568, μια χαρά, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Jofa Αύγουστος 4, 2009 #3 Αύγουστος 4, 2009 εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα
gkatsogr Αύγουστος 5, 2009 #4 Αύγουστος 5, 2009 εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα+1
thanos21 Αύγουστος 5, 2009 #9 Αύγουστος 5, 2009 They are 1 εμ και ειχα μια απορια πως μου ηρθε ενημερωτικο email προσφορων χωρις να εχω μπει ποτε σε αυτο το σαιτ
Blinky Αύγουστος 5, 2009 #10 Αύγουστος 5, 2009 τωρα εξηγειται το οτι φερνει πολλα προιοντα που τα φερνει μονο το e-shop και τα βαζει λιγα ευρω ακριβοτερα...Στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει καποιου ειδους συμφωνια με το e-shop και οταν του παραγγειλεις κατι, το "αγοραζει" απο το e-shop με 10% εκπτωση πχ, το πουλαει και λιγα ευρω ακριβοτερα και ετςι βγαζει το κερδος του (λιγα ευρω+10%), αλλα αμα ειναι το ιδιο καταστημα ολα εξηγουνται πιο ευκολα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.