Jump to content

play4u.gr

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα. εχει κανείς την εμπειρία, με αγορές από το εν λόγο κατάστημα; ενδιαφέρομαι να κάνω μεγάλες αγορές, και δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως με το megamarket.

edit. ο σωστός τίτλος είναι plus4u.gr

Είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό μια Eizo L568, μια χαρά, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα

εχω αγορασει αρκετες φορες καλες τιμες γρηγορη αποστολη και αντικαταβολη ολα καλα σε μενα

+1

They are 1 :)

εμ και ειχα μια απορια πως μου ηρθε ενημερωτικο email προσφορων χωρις να εχω μπει ποτε σε αυτο το σαιτ :)

τωρα εξηγειται το οτι φερνει πολλα προιοντα που τα φερνει μονο το e-shop και τα βαζει λιγα ευρω ακριβοτερα...

Στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει καποιου ειδους συμφωνια με το e-shop και οταν του παραγγειλεις κατι, το "αγοραζει" απο το e-shop με 10% εκπτωση πχ, το πουλαει και λιγα ευρω ακριβοτερα και ετςι βγαζει το κερδος του (λιγα ευρω+10%), αλλα αμα ειναι το ιδιο καταστημα ολα εξηγουνται πιο ευκολα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.