evilsoler Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Βρε παιδες σορρυ για την εντελως ΝΟΟΒιστικη ερωτηση.πηρα εναν wd fals 1t και δεν μπορω να τον κανω να εμφανιστει σαν slave με αποτελεσμα να μην τον "βλεπει" το pc.Δοκιμασα το jumberaki σε ολες τις θεσεις,ακομα και να μην το εχω βαλει καθολου οπως γραφει και πανω ο δισκος.ο μαστερ ειναι ενας hitachi ο οποιος δεν εχει jumberaki.πλζ help
Blinky Αύγουστος 4, 2009 #2 Αύγουστος 4, 2009 για ποιο jumper πανω του μιλας? μηπως αυτο που τον ρυθμιζει σε sata1/2 (αν εχει) ?Εφοσον ειναι sata δεν οριζεται master/slave αφου δεν μπορει να συνδεθει με το ιδιο καλωδιο μαζι με αλλον δισκο, σε οποια θεση sata τον συνδεσεις σε εκεινη θα τον βλεπει το μηχανημα χωρις καμια διαφορα...
evilsoler Αύγουστος 4, 2009 Author #3 Αύγουστος 4, 2009 Εφοσον ειναι sata δεν οριζεται master/slave αφου δεν μπορει να συνδεθει με το ιδιο καλωδιο μαζι με αλλον δισκο, σε οποια θεση sata τον συνδεσεις σε εκεινη θα τον βλεπει το μηχανημα χωρις καμια διαφορα...ΟΚΑυτην την στιγμη μου βλεπει και τουσ 2 δισκους σαν μαστερ,ειναι με ξεχωριστα καλωδια συνδεδεμενοι στην mobo.πως θα τον δηλωσω σαν slave ton wd η τεσπα πως θα τον κανω να τον δει το pc ty
eloydark Αύγουστος 4, 2009 #4 Αύγουστος 4, 2009 Οι SATA δεν έχουν Master και Slave. Αν τον βλέπει το Bios είσαι έτοιμος. Αλλά πρέπει να κάνεις format, αν δεν κάνεις format δεν θα τον δούνε τα Windows!
cabdik Αύγουστος 4, 2009 #5 Αύγουστος 4, 2009 Οι SATA δεν έχουν Master και Slave. Αν τον βλέπει το Bios είσαι έτοιμος. Αλλά πρέπει να κάνεις format, αν δεν κάνεις format δεν θα τον δούνε τα Windows!+1. κοιτα στο ΒΙΟΣ αν τον βλεπει πρωτα και επειτα με δεξι κλικ κοιτα και στο "ο υπολογιστης μου" στην διαχειριση δισκων. απο κει νομιζω οτι μπορεις να του κανεις και διαμορφωση.
evilsoler Αύγουστος 4, 2009 Author #6 Αύγουστος 4, 2009 Λοιπον τον εκανα διαμορφωση και ενω φαινεται παντου στην διαχειριση συσκευων εξακολουθει να μην τον "Βλεπει" ο υπολογιστης.το βιος στην mobo νομιζω ειναι οκ εχω μια msi pt890 neo-v.any ideas???ty:)
eloydark Αύγουστος 4, 2009 #7 Αύγουστος 4, 2009 Τον έκανες format και δεν στον βγάζει στο "My Computer"; Το Bios δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, αν τον έκανες format δουλεύει κανονικά! Τι Filesystem πέρασες; NTFS;
mech5107 Αύγουστος 4, 2009 #8 Αύγουστος 4, 2009 Δώσε ένα printscreen από το disk management, για να καταλάβουμε.
Alexgk Αύγουστος 5, 2009 #9 Αύγουστος 5, 2009 Λοιπον τον εκανα διαμορφωση και ενω φαινεται παντου στην διαχειριση συσκευων εξακολουθει να μην τον "Βλεπει" ο υπολογιστης.το βιος στην mobo νομιζω ειναι οκ εχω μια msi pt890 neo-v.any ideas???ty:)Στο bios επέλεξε το autodetect για να δει το σκληρό σου. Επίσης δες στις επόμενες εκδόσεις του bios ποια προβλήματα διορθώνονται μήπως και χρειάζεται να κάνεις bios update.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.