Jump to content



2600 Crossfire VS 2900


fladramon

Recommended Posts

  • 1 month later...

Μην την παρεις.

Πριν 3 μερες δοκιμασα 3 καρτες HD 2900 PRO 512MB απο πλαισιο και οι 3.

Η m/d μου ειναι ABIT IP35 PRO που κανει crossfire και εστω και με μια ATI καρτα θα επρεπε να δουλεψει καλα αλλα η συγκεκριμενη καρτα δεν βλεπω να δουλεβει πουθενα.

Δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει,3d mark οχι δεν εβγαζε δεν το ξεκινουσε καν,pcmark τα ιδια,μολις εβαζα την 7900 GS που ειχα ολα δουλεβαν ρολοι. Να μη πω για τις μπλε οθονες.

Απο πλαισιο μερια μου ειπαν τα κακιστα γι'αυτην την καρτα εξου και η χαμηλη τιμη.Αν θες την γνωμη μου περιμενε τις γιορτες κυκλοφορει η ATI Radeon™ HD 3800 Series

Στο πλαισιο θα την εχουν γυρο στα 280euro.

Η χτυπα μια 8800 GT ;)

Τα προβλήματα με το pcmark και το 3dmark φτιάχνουν άνετα με το hotfix. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την ίδια μητρική με 2 sapphire 2600 xt ultimate edition. Το θέμα είναι να περαστεί σωστά ο driver της κάρτας και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα πουθενά. Και το xfire γίνεται μέσα σε ελάχιστες κινήσεις. Και για πλάκα βγάζουν 8500 3d mark με stock ρυθμίσεις.

Τώρα πέρι δυνατοτήτων ή 2900 είναι ανώτερη από τις 2 2600. Βέβαια το μόνο όφελως στις τελευταίες είναι τα watt που καίνε.

αν δεν εχεις παρει ακομα καρτα (γιατι αν θυμαμαι ψιλοπαλιο ειναι το θεματακι) περιμενε μια βδομαδουλα να δουμε τι θα ερθει στην ελλαδα απο 3850/3870 και σε τι τιμες και μετα αποφασιζεις συμφωνα με το budget σου.

αν και οι 2900 PRO πανε πολυ καλα...

ask Doom... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.