dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 αυτόν τον καιρό μου χάλασε η web cam (είχα την Logitech QuickCam ΕΞ500 Plus) και έχει μια προσφορα το e-shop......να το ρισκάρω η όχι? να πάρω αυτήν.......MICROSOFT VX-6000 LIFECAM DSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Καλή είναι, την πήρα πριν δυο βδομάδες, το θέμα ειναι οτι μου την έστειλαν σε ανα πλαστικό σακουλάκι... ούτε κουτι ουτε συσκευασία ουτε CD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Καλή είναι, την πήρα πριν δυο βδομάδες, το θέμα ειναι οτι μου την έστειλαν σε ανα πλαστικό σακουλάκι... ούτε κουτι ουτε συσκευασία ουτε CD....αυτό το e-shop......όχι πως σ' αυτόν τον τομέα το πλαίσιο είναι καλύτερο που στέλνει τους επεξεργαστές χύμα σε απλούς φακέλους, λες και είναι βίδες με το κιλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 έτσι είναι τα DSP η κάμερα όμως είναι πολύ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Και εγώ την ίδια έχω εδώ και ένα χρόνο, είναι παρα πολύ καλή Και σε μένα σε σακουλάκι την δώσαν και τίποτα άλλο μαζί Νομίζω με συσκευασία είναι πιο ακριβή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 αν δεν είναι DSP, παίζει πάνω απο 50 ευρώ :no: αλλά και πάλι, η λύση υπάρχει στην σελίδα του προϊόντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Όταν την είχα αγοράσει δεν σε Linkαρε το e-shop. Πήγαινες μονος σου στην microsoft και τους κατέβαζες! Με κουτί πριν μισό χρόνο που την είδα είχε κοντά στα 60 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.