l2phile Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Καλησπέρα παιδιά,θέλω άλλη μία φορά την βοήθεια σας.Έχω windows 7 7600, πάνω σε 7227, πάνω σε 7100(με upgrade).Εκεί που χαράμιζα τον χρόνο στο πισι, τρώω μία μπλε οθόνη. Λέω "θα είναι από τις μνήμες (6-6-6-16 από 8-8-8-24 χωρίς torture tests). Κάνει επανεκίνηση, χαλαρώνω τα timmings, πάει να φορτώσει το windows και πετάει μία οθόνη με μία άσπρη μπάρα κάτω (Windows is loading files) και μετά το Startup Repair. Δεν βρίσκει τπτ -> Επανεκίνηση κ φορτώνει πάλι μόνο το του το Startup Repair και πάλι επανεκίνηση κ πάλι.....Πατάω F8 και Normal Mode ή Safe Mode κ πάλι τα ίδια. Μπαίνει Startup Repair, δεν βρίσκει τπτ κ στο επόμενο boot, ξαναμπαίνει για έλεγχο.Σε άλλα site το μόνο που λένε είναι repair install ή clean install και σκέφτομαι μήπως είναι σε κάποιο αρχείο η οδηγία να κάνει το startup repair και απλά διορθώνοντας το να σωθώ (τα έχω ξαναβάλει πρόσφατα κ βαριέμαι από την αρχή)Πρόσβαση στο partition έχω από άλλα windows σε άλλο σκληρό, οπότε μπορώ να πειράξω ότι χρειαστεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Λογικα πεταει μπλε οθονη..και δεν προλαβενεις να δεις ποια ειναι γιατι εχει την ρυθμιση που κανει asapor restart.F8..κανε Disable εκεινο που λεει Restart on the event of BSOD..και δες τι βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Λογικα πεταει μπλε οθονη..και δεν προλαβενεις να δεις ποια ειναι γιατι εχει την ρυθμιση που κανει asapor restart.F8..κανε Disable εκεινο που λεει Restart on the event of BSOD..και δες τι βγαζει.Ουπς, συγνώμη αν δεν το περιέγραψα καλά.Μία φορά μόνο έχω φάει BSOD.Μετά απλά μπαίνει μόνο του για repair. Για την ακρίβεια, μου φαίνεται δλδ, στιγμιαία πάει να φορτώσει το λογκο των παραθυριών, κ πετάγεται το loading bar του startup repair και μετά το ίδιο startup repairΤο reboot γίνεται επειδή τελειώνει το Startup Repair και όχι από bug ή από OCing Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 oops sorry! Δεν δοκιμάζεις μήπως στρώσει με chkdsk c: /f /r ?? (απο recovery console) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Μπα δεν θέλει να στρώσει με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.