artshadows Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 εχω αυτο το m/b αλλα εχασα το cd με τον κωδικο για την x-fi μπορει κανεις να μου τον στειλει παρακαλω.εστειλα σε asus & creative mail και αποδειξη.. απλα με κανανε μπαλακι.
CmoS Αύγουστος 17, 2009 #4 Αύγουστος 17, 2009 δεν εχω την μητρικη αλλα ποιον κωδικο εννοεις μηπως μπορω να βοηθησω...?
artshadows Αύγουστος 17, 2009 Author #5 Αύγουστος 17, 2009 x-fi mb της creative για την ενωματωμενη soundblaster .ευχαριστω
CmoS Αύγουστος 17, 2009 #6 Αύγουστος 17, 2009 Που ακριβως σου ζηταει κωδικο ?Γιατι και εγω xfi εχω και δε ζηταει πουθενα κωδικο...(εκτος αν εννοεις καποιο register?)Στην τελικη κατεβασε drivers απο το site της creative να ξεμπερδευεις...
Narzul Αύγουστος 18, 2009 #7 Αύγουστος 18, 2009 Εγω εχω τη rampage extreme που εχει επισης την xfi.Ο κωδικος αναγραφεται στη θηκη του cd της μητρικης.Με αυτον κανεις register το προιον σου και αποκτας προσβαση στο πανελ της xfi για πιο πολλες ρυθμισεις ηχου.Οχι οτι ειναι απαραιτητο , αλλα οχι οτι σε χαλαει κιολας.Βεβαια ο κωδικος ειναι μοναδικος για καθε user οποτε και δε θα σε αφησει να ενεργοποιησεις το προιον σου αν χρησιμοποιηται ηδη απο αλλον , ή ενεργοποιει το δικο σου και απενεργοποιει του αλλου.Σκεφτειτε οτι κατα την εγκατασταση ακομα και την πρωτη φορα που κανεις το register σε ρωταει γιατι την ενεργοποιεις.Αλλαξες λειτουργικο? εκανες format? κτλπ.Anyway για μενα αυτο το thread επρεπε να ειχε παει στη μαυρη τρυπα a long time ago , απο τη στιγμη που καποιος ζηταει μοναδικο σειριακο...Θα μου πειτε δε ζηταει κατι για το οποιο αγορασε παρανομα , αλλα και παλι δε γνωριζει κανεις τι προβληματα θα δημιουργηθουν.Αλλα κι απ την αλλη εφοσον το hardware θα το παρεις γνησιο θες δε θες , η εταιρια γιατι δεν αφηνε το προγραμμα ξεκλειδωτο και σου ζηταει serial?
junior-21- Αύγουστος 18, 2009 #8 Αύγουστος 18, 2009 Αλλα κι απ την αλλη εφοσον το hardware θα το παρεις γνησιο θες δε θες , η εταιρια γιατι δεν αφηνε το προγραμμα ξεκλειδωτο και σου ζηταει serial? μεγάλη απορία το έχω κι εγώ man
artshadows Αύγουστος 18, 2009 Author #9 Αύγουστος 18, 2009 εκανα register με τον κωδικο μου μετα ομως εκανα format αλλα εχασα το χαρτακι:suicide2:
CmoS Αύγουστος 18, 2009 #10 Αύγουστος 18, 2009 Δηλαδη το ολο προβλημα ειναι η κονσολα...http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster&subCatID=208&subCatName=X-Fi&prodID=14066&prodName=X-Fi+XtremeMusicΔε δουλευει αυτο δηλαδη?edit :εννοω να κατεβασεις το Creative Console Launcher 2.61.09
artshadows Αύγουστος 18, 2009 Author #11 Αύγουστος 18, 2009 θα το chεκαρω, παντως αν εχει καποιος την καλωσυνη να μου δωσει τον κωδικο και ας μην τα καταφερω
artshadows Αύγουστος 23, 2009 Author #13 Αύγουστος 23, 2009 ευχαριστω πολυ Shadowjump εκανα activate και ολα καλα.
Toris78 Νοέμβριος 1, 2009 #14 Νοέμβριος 1, 2009 Έχω ένα πρόβλημα φίλoi μου με το πρόγραμμα Χ-Fi MB που είναι μαζί με την κάρτα ήχου μου στην Asus Raampage 2 Extreme. Πέταξα καταλάθος το χαρτί με το Activation Code για το Soundblaster X-Fi MB τώρα πέρασε η Trial περίοδο και κάθομαι με σταυρώμένα τα χέρια!! αν Μπορούσες να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων!! Toriskostas@yahoo.gr
marklios Ιανουάριος 28, 2012 #16 Ιανουάριος 28, 2012 Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και στην ASUS με γραψανε μπορείς να μου στείλεις ενα κωδικό? Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί εχουν ενα θέμα οι drivers οι παλιοι και δεν παίζουν όλα τα ηχεία. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.