Mischeif Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2003 Λοιπον!Παιδια εχω εδω και λιγο καιρο ενα psion series 5mx !Δεν εχω καταφερει ομως ακομα να το συνδεσω με το pc!Περναω κανονικα τους drivers το συνδεω και ΤΙΠΟΤΑ!Επισης θα ηθελα αν μπορουσατε δωσετε κανενα link για προγραμματα και παιχνιδακια!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος56Δέλτα Μάϊος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Psion . Φίλοι μου και γώ το ίδιο . εχω ένα Psion και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Η/Υ . Περνάω τους driners μα τίποτε . Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα κλαμπ , "Ατομα που το Psion τους δεν μιλάει με τον Η/Υ":( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Δοκιμάσατε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του PsiWin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάϊος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 περασανε δυο χρονια τωρα πια και το psion ειναι στο ηλεκτρονικο μουσειο του σπιτιου μου :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 συγγνώμη κι όλας, αλλά τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος56Δέλτα Μάϊος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Δοκιμάσα το PciWin, ευχαριστώ. Το δικό μου έχει USB ενώ στο PciWin , οι μόνες θύρες επικοινωνίας είναι σειριακές. Στην συσκευή μου δεν έχω εξαρτήματα για να βγάλω σειριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [27-05-2005 19:06] συγγνώμη κι όλας, αλλά τι είναι? Τελικά δεν μας λένε τι είναι... μάλλον είναι μυστικό... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 λες???? :getlost: (τιποτα με cia θα έχει σχεση).... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος56Δέλτα Μάϊος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Για τον φίλο R@tnet ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του. Επίσης όμως και γώ δεν κατάλαβα τι ρωτάει. To psion είναι ένας μικρός υπολογιστής χειρός ας πούμε. Έτσι όλη η συσζήτηση γυρίζει στο να μπορέσουμε να το κάνουμε να μιλήσει με Windows παράδειγμα ;ekdosh ΧP και το εν λόογω μηχανάκι= υπολογιστής έχει σύστημα Windows CE 2.0 , αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.