Jump to content

PSION 5mx

Mischeif

Recommended Posts

Λοιπον!Παιδια εχω εδω και λιγο καιρο ενα psion series 5mx !Δεν εχω καταφερει ομως ακομα να το συνδεσω με το pc!Περναω κανονικα τους drivers το συνδεω και ΤΙΠΟΤΑ!

Επισης θα ηθελα αν μπορουσατε δωσετε κανενα link για προγραμματα και παιχνιδακια!

Ευχαριστω!

• 1 year later...

Psion . Φίλοι μου και γώ το ίδιο . εχω ένα Psion και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Η/Υ . Περνάω τους driners μα τίποτε .

Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα κλαμπ , "Ατομα που το Psion τους δεν μιλάει με τον Η/Υ":(

Δοκιμάσα το PciWin, ευχαριστώ. Το δικό μου έχει USB ενώ στο PciWin , οι μόνες θύρες επικοινωνίας είναι σειριακές. Στην συσκευή μου δεν έχω εξαρτήματα για να βγάλω σειριακή.

Για τον φίλο R@tnet ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του. Επίσης όμως και γώ δεν κατάλαβα τι ρωτάει. To psion είναι ένας μικρός υπολογιστής χειρός ας πούμε. Έτσι όλη η συσζήτηση γυρίζει στο να μπορέσουμε να το κάνουμε να μιλήσει με Windows παράδειγμα ;ekdosh ΧP και το εν λόογω μηχανάκι= υπολογιστής έχει σύστημα Windows CE 2.0 , αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.