Jump to content

Πρόβλημα:Δέν πάει σήμα στην οθόνη

dimitris_del

Recommended Posts

Στο δεύτερο pc που έχω με μητρικη ASUS P5KPL-VM(με ενσωματωμενη κάρτα γραφικών) δν πάει σήμα στην οθονη.

Εχω πανω και την 8800GT.έχω δοκιμασει τα εξης:

-Reset Bios

-και τα τρια βυσματα απο την onboard και της 8800

-VGA & DVI

-Εβγαλα τελειως την κάρτα γραφικών

-καθαρισα τον επεξεραστη και έβαλα καινουρια παστα(ψιλοακυρο βεβαια)

Εννοειται πως η οθονη λειτουργει και το pc παλια λειτουργουσε ειχα 2 μηνες να το ανοιξω δινει ρευμα αλλα...

Το μονο που δν εχω βαλει πανω γιατι δν διαθετω ειναι ποντικι ps2 αλλα δν νομιζω να παιζει ρολο.πληκτρολογιο του εβαλα

Πιστευω οτι πρέπει να τα έχει καψει η μητρική.Καμία γνώμη???Καλή η εμπειρία αλλά πολλά μυαλά ειναι καλύτερα απο ένα παντα....!!!Ευχαριστω....

Με την Onboard κάρτα γραφικών δοκίμασες; Βγάλε τις μνήμες από τη μητρική. Κανονικά θα πρέπει να κάνει το χαρακτηριστικό bip όταν ανοίγεις το pc χωρίς τις μνήμες. Ρίξε μια προσεκτική ματιά στη μητρική για κανένα ανοιγμένο πυκνωτή. Σιγουρέψου πως η οθόνη σου είναι εντάξει (θα πρέπει να γράφει No Signal).

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Το έκανα και αυτό με την μπαταρία.Στο τέλος πειραματίστηκα με μητρική και μνήμες και τελικά άλλαξα μητρική επειδή ήταν καμμένη εντός εγγύησης απο ΠΛΑΙΣΙΟ και προληπτικά μνήμες..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.