dimitris_del Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2009 Στο δεύτερο pc που έχω με μητρικη ASUS P5KPL-VM(με ενσωματωμενη κάρτα γραφικών) δν πάει σήμα στην οθονη.Εχω πανω και την 8800GT.έχω δοκιμασει τα εξης:-Reset Bios-και τα τρια βυσματα απο την onboard και της 8800-VGA & DVI-Εβγαλα τελειως την κάρτα γραφικών-καθαρισα τον επεξεραστη και έβαλα καινουρια παστα(ψιλοακυρο βεβαια)Εννοειται πως η οθονη λειτουργει και το pc παλια λειτουργουσε ειχα 2 μηνες να το ανοιξω δινει ρευμα αλλα...Το μονο που δν εχω βαλει πανω γιατι δν διαθετω ειναι ποντικι ps2 αλλα δν νομιζω να παιζει ρολο.πληκτρολογιο του εβαλαΠιστευω οτι πρέπει να τα έχει καψει η μητρική.Καμία γνώμη???Καλή η εμπειρία αλλά πολλά μυαλά ειναι καλύτερα απο ένα παντα....!!!Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Με την Onboard κάρτα γραφικών δοκίμασες; Βγάλε τις μνήμες από τη μητρική. Κανονικά θα πρέπει να κάνει το χαρακτηριστικό bip όταν ανοίγεις το pc χωρίς τις μνήμες. Ρίξε μια προσεκτική ματιά στη μητρική για κανένα ανοιγμένο πυκνωτή. Σιγουρέψου πως η οθόνη σου είναι εντάξει (θα πρέπει να γράφει No Signal). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pblithis Αύγουστος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 βγαλε και την μπαταρια απο το mobo και κρατα για λιγο πατημενο το power, φυσικα να ειναι εκτος πριζασ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_del Αύγουστος 6, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Το έκανα και αυτό με την μπαταρία.Στο τέλος πειραματίστηκα με μητρική και μνήμες και τελικά άλλαξα μητρική επειδή ήταν καμμένη εντός εγγύησης απο ΠΛΑΙΣΙΟ και προληπτικά μνήμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.