georgeadams Σεπτέμβριος 26, 2003 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Να και το δικό μου! (Πολύ) περισσότερες φωτογραφίες από αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 26, 2003 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Και άλλη μια με περισσότερο φως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 26, 2003 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Πολυ ωραιο κουτακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxx Σεπτέμβριος 26, 2003 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Να σας ασχημήνω και γω λίγο το thread? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 26, 2003 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 georgeadams πολυ ομορφο το κουτι σου.... Περιμενουμε και τις καλλιτεχνειες αλλων μελων.....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 26, 2003 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Να και το καμάρι μου. Πρέπει να βαφτούν τα drive αλλά no time , no party. Και από το πλάι. Οι φωτογραφίες φαλτσάρουν λίγο αλλά με το 7650 δεν γινόταν καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 26, 2003 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Μπράβο. Φαίνεται πολύ τακτοποιημένο (καλώδια κλπ)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Σεπτέμβριος 27, 2003 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2003 να και μερικες λιγο παλιες απο το δικο μου!! εχει αλλαξει λιγο τωρα! ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ!!!! ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΥΜΝΟΥΛΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 28, 2003 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 μιας και ποσταρετε κουτακια mod-αρισμενα,να ρωτησω.για να τυλιξω τα καλωδια απο το τροφοδοτικο,για να μην φαινονται τα καλωδιακια,τι μπορω να βαλω?δεν θελω να βαλω μαυρη ταινια γυρω γυρω.εχετε τπτ αλλο στο μυαλο σας?α και για να βαψω τα drives αν και σας ειχα ξαναρωτησει,επειδη δεν βρηκα χρωμα σε μαγαζι για μοντελισμο που να παω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 28, 2003 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 α) Σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα ζηρα σπυραλβ)Παρε ενα χρωμα-σπρευ οτι ναι απο το τοπικο χρωματοπωλειο , προτιμησε σπρευ για προφυλακτηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 28, 2003 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 Καλο το akasa του georgeadams αλλα ειναι επικινδυνο!Δεν υπαρχει αδεια απο οτι ξερω για να πωλειται αυτο στον τελικο χρηστη επειδη δεν κανει γειωση!Μπορει να χασει κανεις χερι απο αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 28, 2003 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 κ thanx vag.αμα βρω και εγω καμμια φωτογραφικη θα ποσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 28, 2003 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 Λογικά η γείωση γίνεται μέσα από τη γείωση του τροφοδοτικού, αρα ΟΚ. Με στατικό ηλεκτρισμό σε άλλα σημεια δεν ξέρω τι γίνεται. Κατα τα άλλα φοβερό κουτί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 28, 2003 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 όντως εντυπωσιακό...και του τυφεώνα πολύ πολύ καλό...μα καλά πώς διατηρείς τόσο καθαρές τις σωλήνες???? διαφώτισέ με! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Σεπτέμβριος 28, 2003 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 χα χα δεν μπορω να τους διατηρω δυστηχως! απλα στην φωτο ειναι καινουργιοι! τωρα εχουν γινει σε ενα διαστημα 1 μηνος σχεδον καφε! αλλα εχω αλφαδολαστιχο που δεν λεει και πολλα και το οποιο χανει το χρωμα του ακομα και αν μεινει πολυ καιρο και χωρις να εχεις βαλει νερο μεσα!παντως ειναι θεμα υλικου και οχι νερου γιατι στο τανκ που εχω βαλει ειναι ολοκαθαρο οπως την πρωτη μερα!να υποθεσω οτι και τα σιλικονης εχουν το ιδιο προβλημα?οσο για το πλεξι κουτι!το ειχε παρει ενας φιλος μου απο τους πρωτους οταν βγηκε στην αγορα και μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα με στατικο ηλεκτρισμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 29, 2003 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 γαμωτο πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα υλικα και τπτ,δεν εχει σπιραλ ,μου εφερνε οτι να'ναι,μεχρι και καλωδιο τηλεφωνου σπιραλ.εσεις απο μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο το πηρατε?αθηνα κοντα στην στουρναρη εχει πουθενα μαγαζι να πουλαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 29, 2003 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Perlepe, αν δεν βρηκες σε μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο δοκιμασε να ψαξεις και σε μαγαζι με ηλεντρονικα. Εκει εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να βρεις. Στην τελικη πες μας ποσο θελεις να σου στειλουμε απο δω για να μην αγχωνεσαι και τρεχεις συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 29, 2003 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Μαγαζί με ηλεκτρονικά κοντά στην Στουρνάρη είναι το "Ακτίνιο". Είναι στην Πατησίων περίπου δίπλα στο "Glou" (απέναντι από τα McDonalds κοντά στην Ομόνοια). Πιστεύω εκεί να έχουν σπειράλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxx Σεπτέμβριος 29, 2003 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Μπράβο παιδιά πανέμορφα τα κουτιά σας, χαρά στην υπομονή και το χρόνο σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 1, 2003 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 λοιπον, εχουμε και λεμε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.