Jump to content

crossfire bridge

absolom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λογω αλλαγης οθονης αποφασισα να βαλω crossfire, ετσι αγορασα μια δευτερη 4850 ιδια με την πρωτη.

Κατα κακη μου τυχη ομως δεν βρισκω το ενα απο τα δυο crossfire bridges των 100μμ το συστημα αναγνωριζει κανονικα την δευτερη καρτα αλλα χωρις δευτερο bridge το ccc δεν βγαζει επιλογη crossfire για enable

μηπως καποιος γνωριζει που μπορω να βρω εδω στην ελλαδα?

sorry δεν ειδα την υπογραφη σου. εσυ μαλλον χρησιμοποιεις τα bridges των 7.3cm και οχι των 10cm που χρησιμοποιει η δικη μου μητρικη.δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται

Eσενα ποσες bridges ειχε μεσα η συσκευασια της μητρικης? εμενα ειχε 2

απλα σκεφτομαι οτι για να εχει σε εμενα 2 μαλλον χρειαζονται και οι δυο. ευχομαι δηλαδη. αλλα εχω χασει τη μια και εχω φαει ολα τα eshop στην ελλαδα και τιποτα.το βλεπω μονο απο ebay

ποια μητρικη εχεις? εγω εχω την asus m3a79t deluxe

εάν βάλεις την πρώτη VGA στην μπλε και την δεύτερη VGA στην πρώτη μαύρη δεν θα είσαι εντάξει με τους μικρούς συνδέσμους ? δεν νομίζω να είναι ντε και καλά απαραίτητο το cross fire να γίνετε με δυο κάρτες μόνο στις μπλε , πάντως δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα .

crossfire x16 πρεπει να ναι στις μπλε. μπλε και μαυρη δεν δουλευει δοκιμασα.

κρίμα :( , τότε αναγκαστικά για μεγάλη γέφυρα , αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο , όταν είχα τις δικές μου 4850 τις δούλευα με μονή γέφυρα και στο CCC δούλευαν τα πάντα :to_pick_ones_nose:

edit : πάνω σε mobo P5E

ειναι καινοτομια της asus. στις μητρικες m3a79t deluxe ,m4a79 deluxe και t deluxe. τα p45 και x48 chipset χρησιμοποιουν τις κανονικες ολα τα μοντελα.

δεν φταιει η asus ειχε 2 bridges μεσα στη συσκευασια. φταιει o σουπερ τεχνικαρας του icon computers που καπου του παραπεσε το δευτερο bridge

τελος παντων βρηκα απο ebay

Βρε ψευτη εσυ τις βρηκες :p καλα που ερχονται σε μενα :T:

Μη λες μαγαζια ετσι και αλλιως τα παιδια δεν το ξερουν.

ε βρηκαμε. εσυ κοιταξες στο ebay crossfire cable και δεν βρηκες και εγω κοιταξα σαν crossfire bridge asus και σου ειπα την λεξη για να δεις να παρεις το σωστο.

αντε να ερθουν γιατι αγχωνομαι

• 6 months later...
ε βρηκαμε. εσυ κοιταξες στο ebay crossfire cable και δεν βρηκες και εγω κοιταξα σαν crossfire bridge asus και σου ειπα την λεξη για να δεις να παρεις το σωστο.

αντε να ερθουν γιατι αγχωνομαι

ξεθάβω ποστς αλλα ψάχνω και εγώ να πάρω τα 100μμ bridges ... απο που τα πήρες τελικά? παίξαν οκ? είχες κάποιο πρόβλημα? ευχαριστω... !! :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.