cptkoulis Αύγουστος 4, 2009 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Σπυρο :hi:,σε καλυπτει το επικουρικο ταμειο για ενα ή δυο μηνες νομιζω,σαν να λεμε σου δινουν λιγο χρονο μεχρι να βρεις αλλη ασφαλιστικηΔεν ειναι οτι καλυτερο νομιζω να εχεις πληρωσει 6 ή 12 μηνες προκαταβολικα και να βρεθεις ξεκρεμαστος/ανασφαλιστος ενα πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Αύγουστος 5, 2009 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Θα μιλήσω με τον ασφαλιστή μου και θα ενημερωσω το τοπικ για τον Νόμο.Εγω για 1400 κ.εκ. αν και η μικτή παει με την αξία που το ασφαλίζεις και ασφαλισμένο το όχημα για 24000€ δίνω 470 € το εξάμηνο με προσαύξηση 20%, αλλά εκπτωση συνάμα 20% σαν πελάτης(λόγω γνωστού) και αλλα 15% εκπτωση λογω δήλωσης αυτοκινήτου σε επαρχία...Αυτο το τελευταιο υπάρχει σε μερικεσ ασφαλιστικες και εξαρταται σαν ποσοστο απο την εκαστοτε εταιρια.. Αν μπορείς καλύτερα στην ασφάλεια δήλωσε το εκτος Αττικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Αύγουστος 21, 2009 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_6734.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptiper Σεπτέμβριος 20, 2009 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 δύσκολα τα πράγματα για την aspis..σύντομα θα υπάρχουν πιο πολλά νέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Απρίλιος 5, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 εχω μια απορια,εγω εβγαλα το διπλωμα πριν 1 βδομαδα και επειδη δεν εχω οχημα συμβιβαζομαι με του πατερα μου,η ερωτηση μου ειναι πρεπει να με δηλωσει οτι το οδηγαω και γω και να χρεωθει αυτος το +20%??και επισης αν πρεπει να με διλωσει και δε το κανει ποιες ειναι οι επιπτωσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2011 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 γιατι δε ρωτας τον ασφαλιστη σου ;οπως και να εχει καλοριζικο (ετσι λενε ; ) το διπλωμα και προσοχη στους δρομους , με συνεση , σεβασμος στους αλλους οδηγους και οχι μαγκιες.Η ζωη ειναι μικρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 6, 2011 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Η ασφάλεια είναι στο αυτοκίνητο όχι στον οδηγό αν δεν κάνω λάθος, οπότε το ότι το οδηγάς δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα.Απλά δεν φένεσαι στην ασφάλεια, και συνεπώς ΔΕΝ παίρνεις bonus malus για τα χρόνια που θα το οδηγείς χωρίς να υπάρχεις στα χαρτιά.Το αμάξι του πατέρα σου και εγώ να το πάρω και να το κολλήσω κάπου καλύπτομε απο την ασφάλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 εισαι χρονια οδηγος ομως Κλεισθενη.Δεν εισαι νεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 6, 2011 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Ισχύει αυτό όντως, απλά δεν νομίζω να μην καλύπτεται επειδή είναι νέος, ενω θα καλύπτετο αν ήταν στην ηλικία μας πχ. Και όπως είπε και ο Γόμαρος, με προσοχή και σύνεση όση μπορεί να έχει κάποιος στα 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Απρίλιος 6, 2011 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 6, 2011 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 .... ΔΕΝ παίρνεις bonus malus ....Αυτό δεν έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 6, 2011 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Οποιοδηποτε αυτοκινητο οδηγει νεος οδηγος πρεπει να εχει στο ασφαλιστηριο την προσαυξηση για νεο οδηγο. Πολυ σπανιο να διαπιστωθει σε ελεγχο ή κατι τετοιο (δεν το ψαχνουν καν), αλλα σε περιπτωση ατυχηματος εαν αναμειχθει νεος οδηγος που δεν εχει το αναλογο συμβολαιο, δεν καλυπτεται απο την ασφαλιστικη (καποιες καλυπτουν, αλλα με προστιμο εκ των υστερων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Απρίλιος 6, 2011 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 η ασφαλεια ειναι εθνικη οποτε ξερει κανεις τι ισχυει??τους εστειλα email και με εγραψαν στα @@ τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 6, 2011 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Οντως αν δεν εχεις βαλει την προσαυξηση δεν σε καλυπτει η ασφαλεια.το ιδιο περναω και εγω.το αυτοκινητο και η ασφαλεια στο ονομα του πατερα μου.δεν με εχει δηλωσει για να μην παρει την αυξηση αλλα αν τρακαρω δεν με καλυπτει.μια φορα που τρακαρα,βαλαμε στη δηλωση οτι οδηγουσε ο αδερφος μου.εξαλλου δεν συμφερει και τον αλλο να σε καρφωσει γιατι τοτε δεν θα πληρωθει απο την ασφαλιστικη σου αλλα απο σενα και μπορεις να του το καθυστερησεις αιωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2011 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 με συγχωρειτε αλλα αν εισαι νεος και δεν εχεις δηλωσει το ονομα σου και την προσαυξηση που υποχρεουσαι να πληρωσεις ειναι σα να μην εισαι ασφαλισμενος...οποτε καλυτερα να μην οδηγεις καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldol Απρίλιος 7, 2011 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μερικές ασφαλιστικές (π.χ. η Interamerican) όντως δεν έχουν πρόβλημα με το επασφάλιστρο. Δεν το πληρώνεις... το πληρώνεις αν προκαλέσεις ατύχημα. Πολύ πιο τίμιο από το να τα σκας προκαταβολικά.Άλλωστε αν περάσει ο χρόνος που θεωρείσαι «νέος» χωρίς να έχεις προκαλέσει ατύχημα, θα σου τα επιστρέψει η ασφαλιστική τα λεφτά; Στην ουσία τα τρώνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.