Jump to content

παραγγειλα το Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler

speedman_26

Recommended Posts

Η γνωμη μου ειναι οτι αυτες οι αντλιες ειναι αχρηστες .

Θα σ ελεγα αν θελεις υδροψυξη καλη κ με μικρο μεγεθοσ δες τις bay υδροψυξεις της thermaltake βεβαι θα σου στοιχησει λιγο παραπανω αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο (δες στο e-shop)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Η γνωμη μου ειναι οτι αυτες οι αντλιες ειναι αχρηστες .

Θα σ ελεγα αν θελεις υδροψυξη καλη κ με μικρο μεγεθοσ δες τις bay υδροψυξεις της thermaltake βεβαι θα σου στοιχησει λιγο παραπανω αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο (δες στο e-shop)

Πιστεύεις οτι η thermaltake φτιάχνει καλύτερα προϊόντα υδρόψυξης από την Asetek ??? :-O

και απο εchop ? :TD:

Ήμαρτον !!!

Πιστεύεις οτι η thermaltake φτιάχνει καλύτερα προϊόντα υδρόψυξης από την Asetek ??? :-O

και απο εchop ? :TD:

Ήμαρτον !!!

Φιλε δεν ειπα τιποτα για την εταιρια , ειπα για την αντλια γιατι αυτες που καθονται πανω στον επεξεργαστη ειναι ας τα να πανε.Κ το e-shop δν κολαει καπου νομιζω!

και αυτες που καθονται πανω στον επεξεργαστη και αυτες στα ετοιμα συστηματα της thermaltake,ολες αστα να πανε ειναι.

κακα τα ψεμματα

η πολυ καλη υδροψυξη η καλυτερα μεινετε με καλη αεροψυξη.

ακομη και οι σωληνες παιζουν ρολο,με ακριβους tygon συμπληρωνω τωρα 8 μηνες και η σταθμη του υγρου δεν εχει κατεβει ουτε ενα χιλιοστο,αν ειχα αυτους της primochill σιγουρα

δια μεσου των σωληνων θα ειχε εξατμιστει υγρο,το ειχα παρατηρησει τους πρωτους μηνες που τους ειχα.

θελω να πω οτι ειδικα σε υδροψυξη δεν αξιζουν τα φτηνιαρικα πραγματα,η παιρνουμε τα καλυτερα η τιποτα.

Εχεις δικιο σε αυτο με την αεροψυξη κ εγω μεσα αλλα αυτα οι bay υδροψυξεις της thermaltake συγκεκριμενα ειναι πολυ καλες σε σχεση ποιοτητας-τιμης για το παιδι εδω που θελει κατι καλο σε αυτα τα χρηματα και μικρο σε διαστασεις εγω θα του πρωτεινα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650655 γιατι εχω το 780 απο τα χριστουγεννα κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος δεν εχω αλλαξει ουτε προσθεσει υγρο το μηχανακι δουλευει στα 3,8 τωρα και για καποιο καιρο στα 4 κ οι θερμοκρασιες ειναι πολυ ικανοποιητικες

φαντασου καλοκαιρι η θερμοκρασια υγρου (που περναει κ απο επεξεργαστη κ μητρικη)παει 38-39 το πολυ κ επεξεργαστη μεχρι 45-46

προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι ειναι ολα σωστα μεσα στο κουτι κ δεν υπαρχουν μπερδεματα ουτε τπτ.και το xaser ειναι σχεδιασμενο για αυτη.οποτε!!!!!!!!!!!!

Κ εγω τωρα φτιαχνω custom υδροψυξη με αντλια 1500l/h gtx 480 ψυγειο η magicool 3*360 extreme (δν εχω αποφασισει ακομα) κτλ αλλα ειναι για την πλακα μου !!!!!!!!!!Θα παρω ενα sword η ενα mozart tx που εχω να την καθισω πανω να κανω κατι καλο...........

ξεφυγαμε λιγο...δν πειραζει τα λεμε

Γεια σας παιδες.Εγω το εχω αλλα να πω την αληθεια δεν αξιζει τον κοπο .

Δηλαδη σε q6600 χωρις overclock παει 50 βαθμους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε σίγουρα πατά σωστά στον επεξεργαστή; Ένα ή δυο ανεμιστήρες του έχεις; Έχω την H50 σε ένα pc μου με τον E8200 στα 4.4 Ghz και idle είναι 32-33 βαθμούς. Με το Intel Burn Test στο Maximum φτάνει 75 – 78 βαθμούς.

Καλησπερα,να κανω και εγω ενα σχολιο μιας και ειμαι κατοχος του κιτ της corsair.Την εχω τοποθετησει στο pc που εχω στο σαλονι.Την πηρα προς το τελος του Αυγουστου και δεν παρελειψα να κανω και ενα τεστακι.Ο επεξεργαστης στο συγκεκριμενο ειναι ενας 6750 και φοραγε μια prolimatech σε push-pull με 2 noctua.Να πω την αληθεια με το που πηρα την corsair δεν την εβαλα πανω,δεν την εχω δοκιμασει καν με το μαμα cooler και την λαπαρα με ντουκοχαρτα(εν αντιθεση τη prolimatech δε τολμαω να την λαπαρω !!!!!).Τα δοκιμασα σε θερμοκρασια χωρου 25 βαθμων,και οι 2 ηταν σε διαταξη Push-pull και στις 2 περιπτωσεις με παστα as5,με orthos stress και η διαφορα τους ηταν 10 βαθμοι,με την proli χτυπαγε 60αρια,με την corsair σε push-pull 50αρια.O επεξεργαστης ετρεχε στα 3.6

Καποια στιγμη που ισως να εχω time και να μην βαριεμαι σηκωσω pics και κανω ενα ψευτοreview.

Προς μελλοντικους αγοραστες,δεν ειναι πραγματικη υδροψυξη,ειναι απλα κατι λιγο καλυτερο απο αεροψυξη,η corsair σε σχεση με την υδροψυξη που εχω στο main rig ειναι η μερα με την νυχτα so εσεις αποφασιζεται τι θα καρφωσετε πανω στο socket σας.

Για 2πυρηνο μπορει να ειναι καλυτερα... Στην ζεστη ενος quad ομως δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει...

Για 2πυρηνο μπορει να ειναι καλυτερα... Στην ζεστη ενος quad ομως δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει...

Συμφωνώ, πόσο μάλλον ενός i7!

Πάντως το καλύτερο review είναι εδώ....http://www.legitreviews.com/article/1025/1/

• 5 weeks later...

Καλησπέρα. Πήρα σήμερα την συγκεγκριμένη "υδρόψυξη". Αναλόγως για πρώτη εντύπωση είναι καλή. Τώρα θα δούμε πόσο θα αντέξει.

Ένα πετυχημένο overclocking με την Corsair σε pull-push με ανεμιστήρες Scythe Case Fan 120MM Slip Stream 1900RPM 110 cfm:

Idle:

t1183913_xamili-thermokrasia.jpg

Στα 4 λεπτά:

t1183920_1st.jpg

Στα 16 λεπτά:

t1183931_2st.jpg

Στα 22 λεπτά:

t1183973_3st.jpg

Επιυχές overclocking:

t1183986_finish.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.