Jump to content

παραγγειλα το Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler

speedman_26

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλα εκανε λετε?

απο το πλαισιο αν και ελεγε αναμενετε εγω το παραγγειλα μολις ερθει να μου το στειλουνε.

για το κοσμος ς λετε ειναι καλη λυση δεν θα χρειαστη να βγαλω το πλαινο.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

πειτε την γνωμη σας την εχω παραγγειλη

οντως εχει τοσο χαμηλες θερμοκρασιες ?

εχω τον icore7 920

Τόσο χαμηλές θερμοκρασίες; Σε σχέση με τι; Εγώ το τελευταίο review που διάβασα το σύγκρινε με μία True και έχανε... οπότε δεν το θεωρώ καλή αγορά...

Τόσο χαμηλές θερμοκρασίες; Σε σχέση με τι; Εγώ το τελευταίο review που διάβασα το σύγκρινε με μία True και έχανε... οπότε δεν το θεωρώ καλή αγορά...

σε πιο review το διαβασες ?

γιατι σε οσα διαβασα εγω την βγαζει ενα με 2 βαθμους καλυτερη απο την τρου

Αυτό θυμάμαι τώρα που είχα δει εδώ, σίγουρα δεν είναι χάλια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 85(?) ευρώ που πωλείται στην Ελλάδα αν αυτές είναι οι temps που πιάνει!
Αυτό θυμάμαι τώρα που είχα δει εδώ, σίγουρα δεν είναι χάλια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 85(?) ευρώ που πωλείται στην Ελλάδα αν αυτές είναι οι temps που πιάνει!

to plaisio το εχει το κιτ. το επελεξα γιατι εχω κουτι το κοσμος ς και δεν θελω να χασω το πλαινο φαν αο την στιγμη που το πληρωσα.

Και πάλι 85 τα θεωρώ πολλά, μια custom Υ/Ψ θα κοστιζε παράπανω αλλά η διαφορά θα ήταν χαοτική... ή αν δεν ήθελες να δώσεις πολλά μπορούσες να πάρεις μια άλλη αερόψυκτρα (που να χωράει στο cosmos)

Και πάλι 85 τα θεωρώ πολλά, μια custom Υ/Ψ θα κοστιζε παράπανω αλλά η διαφορά θα ήταν χαοτική... ή αν δεν ήθελες να δώσεις πολλά μπορούσες να πάρεις μια άλλη αερόψυκτρα (που να χωράει στο cosmos)

το εχω ψαξει καλη και να χωραει δεν υπαρχει. μονο αν βγαλω το πλαινο το οποιο δεν θελω.

την παραγγειλα απο χτες. ειναι ασφαλης συστημα ε δεν εχει προβλημα για διαροες?

Δεν την έχω για να σου πω με σιγουριά αλλά αμφιβάλλω να έχει διαροή. Γενικώς με την -ψόφια- αντλία του είναι δύσκολο να υπάρχει πίεση για να δημιουργηθεί πρόβλημα. Επίσης μην ξεχνάς ότι δεν θα έχει ούτε ρακόρ ούτε τίποτα, κλειστό εντελώς είναι οπότε τι να γίνει;

το εχω ψαξει καλη και να χωραει δεν υπαρχει. μονο αν βγαλω το πλαινο το οποιο δεν θελω.

και πως μου χωραγε εμενα η zalman 9700?

εκτος και αν δεν την θεωρεις καλη,για μενα ειναι μεσα στις 5 κορυφαιες.

η zalman 9700 χωραει αλλα δεν νομιζο οτι ειναι καταληλη για τον icore7 920 που εχω.

Πολύ φασαριόζα. Οταν βγήκε ίσως να ήταν. Τώρα υπάρχουν πολλές οικονομικότερες και αποδοτικότερες λύσεις.

Ενώ αυτό το πράγμα είναι κατάλληλο ??/

νομιζο οτι ειναι η καλυτερη λυση σε καποιον που θελει να κανει οβερκλοκινκ χωρις να βγαλει το πλαινο.

σε αρκετα σαιτ ειδα οτι βαζουνε και δευτερο ανεμηστηρα. που το βρισκουν τον δευτερο και τον βαζουν?

Απόψη σου και επέτρεψε μου να διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και από όλες τις μπάντες...

Απλά μόλις κάνεις Oc πες μου να φέρω αυγουλάκια να κάνουμε ομελέτα

Απόψη σου και επέτρεψε μου να διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και από όλες τις μπάντες...

Απλά μόλις κάνεις Oc πες μου να φέρω αυγουλάκια να κάνουμε ομελέτα

φυσικα κοιτα να ειναι φρεσκα τα αυγα ομως!!!

ειμαι απο χωριο εγω!!!

το εχεις δοκιμαση το συστημα εσυ που λεω?

Φίλε,κατάλαβε το.Το σύστημα αυτο δεν είναι για πολλα πολλά. Θα κρατήσει τον επεξεργαστή σου σε καλές θερμοκρασίες αλλα χωρίς πολλά ζόρια. Άμα θες oc βγάλε το πλαΐνό ανεμιστήρα και βάλε μια αερόψυχτρα.

ΟΛΕΣ χωράνε στο Cosmos σου μόλις βγεί ο ανεμιστήρας. Οπώτε σταμάτα να κάνεις thread για την ψύξη που θα βάλεις άμα δεν πρόκεται να ακούς. Σου έχει δωθεί ήδη η λύση.

δεν χρειαζεται να το δοκιμασει καποιος που εχει καποια πειρα.

ενα μικρο ψυγειο με ενα αμφιβολου αποδοσης μπλοκ,τι να περιμενεις δηλαδη.

εσυ ρωτησες για γνωμες,αλλα φαινεται οτι θελεις να ακουσεις μονο οτι σου αρεσει.

Πάρτο και δες μόνος σου. Άμα είναι καλό κράτα το, άμα δεν είναι καλό βάρα το στο κεφάλι σου. Δική σου επιλογή. :shout:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.