Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο

BWA

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα τον σκληρό εξωτερικό δίσκο western digital 3.5" my book. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να τον κάνω να σβήνει και ν' ανοίγει μαζί με τον υπολογιστή. Δηλαδή αν δεν τον βγάλω από τη θύρα usb ο υπολογιστής κατά την εκκίνηση δεν ανοίγει (δηλαδή δεν μπαίνει στα windows). Η μητρική του συστήματος μου είναι η asus a8v deluxe για socket939. Το αναφέρω γιατί μου είπαν ότι το πρόβλημα προκύπτει από την μητρική. Αλλά πως και τι πρέπει να κάνω δε γνωρίζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Ok. Αλλά στις ρυθμίσεις του Bios και συγκεκριμένα στην κατηγορία του boot δεν βρίσκω κάτι που να'χει άμεση σχέση με boot από usb. Πως αναφέρεται? Σε παρακαλώ βοήθα λίγο γιατί είμαι άσχετος με bios πέρα από το κλασικό format.

To ίδιο πρόβλημα έχω και 'γω με τον δικό.

Αν είναι ανοιχτός ο δίσκος πάει να φορτώσει τα windows και κολλάει στο Logo με την μπλε μπάρα να πηγαινοέρχεται για ώρες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση. Άσε που η συγκεκριμένη σειρά από ότι έψαξα στο net έχει αρκετά πρόβλημα σε σύνδεση firewire + e-sata.

Eγώ πάντως τον αντικατέστησα με έναν seagate

Σε εμένα (Intel μητρική έχω) στο μενού Boot έχει μπροστά την λέξη usb. Την επιλογή αυτή την κάνω disable.

Είναι γνωστό πρόβλημα με τα παλιότερα BIOS της American Megatrends σε υλοποιήσεις Athlon με VIA chipset. Το είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν είχα πλατφόρμα s939 με την A8V. Κολλάει στην αρχική οθόνη του BIOS. Με το που αποσυνδεθεί ο δίσκος, ξεκινά η εκκίνηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.