giannisrip Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2009 ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMODATA MIA DELUXE V2 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ SATA ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ,ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ!!ΓΡΑΦΕΙ NO SIGNAL!!!!TI NA KANΩ BOHΘΗΣΤΕ ΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisrip Αύγουστος 1, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Κ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΘΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΩΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΙΣ ΙΝΤΕL ΓΙΑ I7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 P6T εννοείς έτσι; Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisrip Αύγουστος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 PROCESSOR I7 920-ATI 4870 X2-6GB ADATA 1600-900WATT COOLER MASTER.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΜΗΤΡΙΚΗ INTEL.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΤΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Αν δεν σε πειραζει μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να "φωναζεις".Δοκιμασε να αλλαξεις οσα περισσοτερα part μπορεις για δεις μηπως κατι δεν ειναι συβατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisrip Αύγουστος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 τα αλλαξα ολα αλλα τιποτα:fie: μηπως φταινε οι μνημες?η κατι με το cmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Δοκιμασε με ενα dimm. Δοκιμσε με μια αλλη καρτα γραφικων πρωτα αν εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Αύγουστος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 δες μηπως εχεις βαλει λαθος της μνημες η μηπως εχεις κανει λαθος στης ρυθμησεις για της μνημες. γιατι εγω ειχα κανει και μου εκανε το ιδιο δεν μου εδειχνε τιποτα στην οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.