Jump to content

ASUS DELUXE V2

giannisrip

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMODATA MIA DELUXE V2 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ SATA ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ,ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ!!ΓΡΑΦΕΙ NO SIGNAL!!!!TI NA KANΩ BOHΘΗΣΤΕ ΜΕ

Κ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΘΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΩΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΙΣ ΙΝΤΕL ΓΙΑ I7

P6T εννοείς έτσι; Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου.

PROCESSOR I7 920-ATI 4870 X2-6GB ADATA 1600-900WATT COOLER MASTER.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΜΗΤΡΙΚΗ INTEL.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΤΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν δεν σε πειραζει μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να "φωναζεις".

Δοκιμασε να αλλαξεις οσα περισσοτερα part μπορεις για δεις μηπως κατι δεν ειναι συβατο!

Δοκιμασε με ενα dimm. Δοκιμσε με μια αλλη καρτα γραφικων πρωτα αν εχεις.

δες μηπως εχεις βαλει λαθος της μνημες η μηπως εχεις κανει λαθος στης ρυθμησεις για της μνημες. γιατι εγω ειχα κανει και μου εκανε το ιδιο δεν μου εδειχνε τιποτα στην οθονη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.