Nίκος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2009 Καλημέρα , Λοιπόν , κάποιοι βλάκες μου κλέβουν το σήμα και το ρούτερ μου αργεί υπερβολικά πολύ καμια φορά ειναι εντελως νεκρό . Εχω το Alcatel THOMSON SpeedTouch TG585v7 +WiFi Annex B Router . Πάω στο μενού στο wireless βλεπω : unknown 00 etc uknown 00 c klp το πισι του πατέρα μου και της αδερφης μου , στα ξεκάρφωτα πισι πατησα allow on wlan : off το παταω κανω apply μετα παλι ON ειναι ομως !!! λεω τι ***** ξερουν και αυτοι να μπουν στο μενου του ρουτερ ? παω να αλλαξω κωδικο ξαφνικά κολλαει κλπ με πεταξε εξω παω να ξαναμπω με τον παλιο κωδικό δεν έμπαινε αλλα ουτε και με τον νέο !!! Και το καλυτερο ειναι οτι δεν μπορω να κανω hardcore reset γιατι δεν θυμαμαι τα στοιχεια του connex πχ ΧΧΧΧ@otenet.gr kai password . Θα τρελαθώ οεοεοεο τι να κανω ρε μαγκες ??:giveup::man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 αρχικά θα βρεις τα στοιχεία του connex.αν δε μπορείς να τα βρεις έχε έυκαιρα τα ΑΦΜ ΑΔΤ να τα δώσεις στο support του connx για να σου τα πουν εκείνοι.αφου τα πάρεις...harware reset και κλείνεις επιτόπου το ασύρματο.μπαίνεις μέσα βάζεις κλειδί (ξεκίνα με 128wep) στο ασύρματο και καθάρισες.αν συνεχίζουν και σπάσουν και το 128wep παίξει με wpa-psk2εννοείται οτι αλλάζεις και τον κωδικό του router control panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Αρχισε να αναβοσβηνεις συνεχεια το ρουτερ σου,για να τους χαλας συνεχεια τα downloads και να σπαστουν και να βρουν αλλον "παροχο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nίκος Αύγουστος 1, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Ευχαρστώ για τις απαντήσεις , @Greekfragma Επειδη ειναι Σαββατοκύριακο δεν υπαρχει τροπος να τον μαθω αλλιως ?Το χειροτερο ειναι οτι ειχα βάλει προχτες WPa2 psk αλλα παλι εβλεπα τα δυο unknown@ Tsakonas Το ρουτερ αναγκαζομαι να το ανοιγοκλεινω καθε τρεις και λιγο διοτι σερνεται .... και καθε φορα που επανασυνδεεται παλι μεσα ειναι και αυτοι:hang3::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 εγώ επειδή ξέρω πως έχω μερικούς ανήσυχους γείτονες παράτησα το ασύρματο internet τελείως......τώρα όλα τα p.c. στο σπίτι μου είναι με ethernet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nίκος Αύγουστος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 ναι ρε φιλε αλλα πως μπορεις με το καλωδιο με στην μεση ? στο σπιτι εχουμε 2 λαπτοπ και το δικο μου το ντεσκτοπ οποτε με καλωδιο θα γινοταν της ...το καγκελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 ναι ρε φιλε αλλα πως μπορεις με το καλωδιο με στην μεση ? στο σπιτι εχουμε 2 λαπτοπ και το δικο μου το ντεσκτοπ οποτε με καλωδιο θα γινοταν της ...το καγκελοκέιτα έχω 5 p.c. στο σπίτι μου που τα 4 είναι κανονικά στην κάθε άκρη του σπιτιού μου,το καλώδιο το πέρασα περιμετρικά από το μπαλκόνι, τώρα το θέμα laptop......να κάθεσαι όπου θέλεις και να έχει internet είναι πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις το μεγαλύτερο κλειδί που μπορείς (63 χαρακτήρες?) και mac filtering ?επίσης μπορείς να ελαττώσεις την ένταση του wifi σήματος πό το router? αν ναι κάντο έτσι ώστε και να φτάνει εκτός σπιτιού το σήμα να είναι τόσο χάλι που να μην ασχοληθούν.Κατα τα άλλα, όταν δεν το χρησιμοποιείς κλείνε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nίκος Αύγουστος 2, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 αυτο με το μακ filtering πως το κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 To θέμα μετακινήθηκε σε πιο σχετική κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Πρώτα βρίσκεις την mac address απο κάθε ασύρματη συσκευή που θα βλέπει από το ασύρματο δίκτυο.http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=mac+address&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+GoogleΜετά θα βάλεις μέσα στο αντίστοιχο λινκ του μόντεμ τις διευθύνσεις από τις ασύρματες συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 2, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 βαλε καμια κατσαρολα πανω απο το ρουτερ για να κοβει σημα και αρχισε να το κλειδωνεις με αλλους κωδικους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 2, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Ρε παιδια τοσο ευκολο ειναι να βρουν τους κωδικους μας? Εγω που δουλευω ολο το σπιτι wifi κανενας δεν μου κλεβει σημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Αύγουστος 2, 2009 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Βασικα το mac filtering δεν ειναι θα τους σταματησει και ιδιαιτερα..Μπορει να τους καθυστερησει ελαφρως αλλα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβουν οτι τους εχεις κοψει απο mac..και τοτε απλα θα παρακολουθουν το δικτυο μεχρι να συνδεθει ενας client με προσβαση,θα δουν το mac του και την επομενη φορα θα αλλαξουν το mac τους με του legimate client και θα ειναι παλι μεσα....Η μονη λυση ειναι αν υποστηριζει το router σου authentication μεσω radious server που εκει τα γνωστα sniffocrackoιδη προγραμματα δεν μπορουν να κανουν κατι..φυσικα παντα με wpa2.Αλλιως ενα hardware reset και μετα στο wireless βαλε wpa2 με ενα κωδικο με ελληνικες φρασεις στα λατινικα οσο του δυνατον μεγαλυτερη..εν αναγκη σημειωσε το καπου για να το θυμασαι..πχ ti fti@ns re xaderfE?!!Ollllla kale bre mpatsanaki m m0n0 to m@l@k@ na min e!x@ poy m@ kleve! to di@dikti@@@ e-d-o + 5632542 vd0m@des...Κατι τετοιο για να το σπασει δυσκολα με dictionary attack γιατι απλα δεν παιζει τετοιο dictionary μονο αν το φτιαξει μονος του(σιγα και δεν..) και με brute θα τελειωσει σε κανα 2 αιωνες +++ οποτε...Ακομα αν υποστηριζει το router σου να κανει ιsolate τους wireless clients ετσι ωστε να μην μπορουν να εχουν προσβαση στην login page του router οποτε δεν θα μπορουν να κανουν παιχνιδακια για να αποκτησουν προσβαση...Ελπιζω να βοηθησα λιγο ρε man καλη τυχη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Αύγουστος 2, 2009 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Ρε παιδια τοσο ευκολο ειναι να βρουν τους κωδικους μας? Εγω που δουλευω ολο το σπιτι wifi κανενας δεν μου κλεβει σημα....ειναι "κολασμενο" το ρουτερ και δεν θελουν να μπλεξουν...on topic... τωρα wep μη βαλεις,(ουτε 128bit encryption) γιατι σπαει στο 3λεπτο. O μονος τροπος για να σου βρισκουν -οπως λες-... τον κωδικο του wpa2... ειναι αν εχεις μπλεξει με τον σουπερ ντουπερ χακερ, και σου εχει περασει κανα keylogger που κανει broadcast σε καποιο email του, αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι σεναριο για ταινια... οχι για το ρουτερ ενος μεσου χρηστη... . Επισης ειπες οτι στο ρουτερ εκτος απο το pc σου, παιζουν και αλλα 2 λαπτοπ, μπας και ειναι αυτα τα 2 "uknown" ? Με ανοιχτο 1 μονο απο τα 3 (pc-laptop-laptop) καθε φορα, στο εκαστοτε μηχανημα, εχεις το ιδιο slow down που λες? (για την περιπτωση να εχει καποιο απο τα 3 κανενα ζωϋφιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Αύγουστος 2, 2009 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 κλεισε εντελως το wifi και μπλεξε με καλωδια...1000 φορες καλυτερο-ταχυτερο και δεν θα εχεις προβληματα με την υγεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 2, 2009 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 ειναι "κολασμενο" το ρουτερ και δεν θελουν να μπλεξουν...on topic... τωρα wep μη βαλεις,(ουτε 128bit encryption) γιατι σπαει στο 3λεπτο. O μονος τροπος για να σου βρισκουν -οπως λες-... τον κωδικο του wpa2... ειναι αν εχεις μπλεξει με τον σουπερ ντουπερ χακερ, και σου εχει περασει κανα keylogger που κανει broadcast σε καποιο email του, αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι σεναριο για ταινια... οχι για το ρουτερ ενος μεσου χρηστη... . Επισης ειπες οτι στο ρουτερ εκτος απο το pc σου, παιζουν και αλλα 2 λαπτοπ, μπας και ειναι αυτα τα 2 "uknown" ? Με ανοιχτο 1 μονο απο τα 3 (pc-laptop-laptop) καθε φορα, στο εκαστοτε μηχανημα, εχεις το ιδιο slow down που λες? (για την περιπτωση να εχει καποιο απο τα 3 κανενα ζωϋφιο)Μη πας πολύ μακρυά, άπαξ και μπεις μια φορά μετά ενεργοποιείς το remote access και μπαίνεις μέσω internet στο router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nίκος Αύγουστος 2, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 ευχαριστω για την βοηθεια σας , τα uknown PCs ειναι πραγματι ξερκαρφωτα γιατι τα δυο αλλα λαπτοπ εχουν ονοματα πχ Νικος και γεωργια και εχουν κανονικα ιντερνετ μολις κλεινω τα unknow παει σφαιρα .Γινεται στο ρουτερ που εχω οποτεθελω να ανοιγω την κεραια και οποτε θελω να την κλεινω ? ( αμα βαλω καλωδιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.