Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Γειά σας. Ξεκίνησα να παίζω το Gothic3 πριν 2 μέρες και το προχώρησα αρκετά. Έχω το patch 1.12. Συνάντησα όμως ένα πρόβλημα σε μία αποστολή (οφείλεται σε bug του παιχνιδιού), και έτσι αποφάσισα να βάλω το comunity patch 1.17 που λύνει αυτό το πρόβλημα. Όταν το έβαλα όμως δεν αναγνώριζε τα παλιά saves μου, κάπως λογικό μιας και αλλάζει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι. Προσπαθώ όμως διότι το έχω προχωρήσει πάρα πολύ και είναι μεγάλο πακέτο και ξενέρωμα να το ξανά αρχίσω πάλι από την αρχή. Έτσι προσπάθησα να μετονομάσω τα παλιά saves με τον τρόπο που τα ονομάζει το καινούριο patch αλλά μάταια. Μπορεί κάποιος αν ξέρει, να μου πεί πώς κάνω load τα παλιά saves με το νέο patch? Υπάρχει κάποιος τρόπος να πειράξω τον κώδικα των παλιών saves ώστε να μοιάζουν με τα καινούρια και να τα αναγνωρίσει το game? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
pontium Αύγουστος 6, 2009 #2 Αύγουστος 6, 2009 Δυστηχώς,όχι.Δεν υπάρχει τρόπος να δεις τα παλιά saves στα cp.To 1.12 είναι το χειρότερο patch ever για το gothic 3.Δοκίμασε να περάσεις το 1.06 που λειτουργεί κανονικά στις αποστολές,απλά δεν μπορείς να φτιάξεις poison και ένα αόρατο ork υπάρχει στην Gelbern που άμα επιλέξεις να ελευθερώσεις την πόλη,θα την φας απο κει που δεν το περιμένεις Γενικώς όμως σου προτείνω να το ξαναρχήσεις με το cp διότι τα παλικάρια έχουν διορθώσει τρελλά bugs,ειδικά στο memory handler που έκανε crash το παιχνίδι ανα 3,5 ώρες. Όταν λες πολύ,πόσο ενοείς?Πόσες μέρες μέσα στο παιχνίδι?
Amadeus7 Αύγουστος 6, 2009 Author #3 Αύγουστος 6, 2009 Μία διορθωσούλα σε ένα λάθος που έκανα, δέν έβαλα το 1.17 αλλά το 1.7.Το έχω ξαναξεκινήσει από την αρχή και το έφτασα εκεί που το είχα με το καινούριο patch οπότε δεν πειράζει που δεν μπορώ να βάλω τα παλιά saves πλέον
pontium Αύγουστος 6, 2009 #4 Αύγουστος 6, 2009 Έτσι και αλλιώς τα patches της piranha έχουν σταματήσει στο 1.12 .Το ξέρω ότι είναι 1.7 και όχι 1.17 διότι είναι community patch και δεν υπάρχει το δεύτερο.Ότι βοήθεια χρειαστείς στείλε μου pm,αν και το gothic 3 σε σχέση με τα προηγούμενα 2 είναι πολύ πιο εύκολο αλλά τεράστιο το άτιμο.Μου πήρε 3 μήνες να το τελειώσω πρώτη φορά χωρίς να μείνει πέτρα ανεξερεύνητη και το έχω τερματήσει με όλα τα endings.Καλή συνέχεια,είναι καταπληκτικό παιχνίδι αν είσαι φαν των rpg adventure:T:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.