Jump to content

Αθόρυβο PSU

Antonisjk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός αθόρυβου PSU, γιατί αυτό που έχω μουγκρίζει σαν T-Rex πεινασμένο :p

Έχω ακούσει για τα Enermax ότι είναι καλά και αθόρυβα. Το PC που έχω στην υπογραφή μου πόσα Watt θα χρειάζεται; Φυσικά θα βάλουμε και κάτι παραπάνω για μελλοντική αναβάθμιση.

Ως πρώτη επιλογή για το σύστημά σου (αν και λίγο ακριβό) προτείνω αυτό

Enermax EPR625AWT PRO82 PSU

1141481.JPG

και ως πιο φθηνή λύση αυτό

Enermax EMD525AWT MODU82 PSU

1141511.JPG

Δεν θα ξανά ακούσεις το τροφοδοτικό σου! :T:

Το 2ο σκεφτόμουν και εγώ. Το 1ο είναι τσουχτερή η τιμή του (130 ευρώ στη Κύπρο!)... Τα 97 ευρά του 2ου είναι λίγο καλύτερη τιμή.

Το 625 δεν έχω καταφέρει να το ακούσω ούτε μία στιγμή, και αφτί να στήσεις που λέει ο λόγος πρέπει να δεις την προπέλα που γυρίζει για να πειστείς ότι δουλεύει...

Εντάξει, το σύστημά μου δεν είναι και καμία "φαγάνα", αλλά τρέχει κάτω από τριμεντόπλακα 24/7 και (όποτε βρίσκομαι στην πατρίδα) όταν δεν είμαι στο δικτυο, παίζω με τις ώρες 3D.

Ούτε το προηγούμενο 465 κατάφερα να το ακούσω ποτέ (παροπλίστηκε απλώς επειδή βρήκα κελεπούρι το μεγάλο), παρόλου που έχει 2 μικρούς ανεμιστήρες (αντί έναν και καλό μεγάλο).

Για την ποιότητα κατασκευής και τα "βελούδινα" ρεύματα του 625 δεν θα πω τίποτα, συμπερασματικά Enermax δαγκωτό!

Είμαι σχεδόν έτοιμος να πιστώ για να κάνω την υπέρβαση και να πάω στον 625. Πάλι παντόφλα θα πέσει από την γυναίκα...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700770

Αν πάρεις το non-modular μοντέλο και έχεις κάποιον στην Ελλάδα να σου το στείλει, ίσως και να σε συμφέρει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει στην Κύπρο από μαγαζιά, αλλά δέστο λίγο πιο ζεστά το θέμα...

Αχ αυτές οι γυναίκες...ακόμα και στα ρεύματα του pc τις βρίσκεις. :sarcastic:

έχω αυτό και είναι πολύ αθόρυβο.

το έχω πάνω σε Ε5200, 2Χ2gb 800mhz, gigabyte p35-ds3l, ati hd 3650, δύο σκληρούς και είναι υπεραρκετό για μένα.

Enermax 525 modu χωρις πολυ σκεψη..Σου ειναι υπεραρκετο..

Οσο για το αν ειναι αθορυβο..Εγω οταν το ειχα πρωτοβαλει σηκωνομουνα καθε τοσο το βραδυ να δω μηπως εσβησε το πισι γιατι δεν ακογονταν τιποτα...:sarcastic:

Βρε Αντώνη, έκανα αναφορά στο 625 γιατί αυτό έχω εγώ ως παράδειγμα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δε χρειάζεται να πας σε τόσο μεγάλο τροφοδοτικό, αγοράζεις από που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Εν ολίγοις, ΜΕΓΕΙΕΣ το 525!!!:pleasantry:

Επιτέλους αθόρυβο PC! Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις συμβουλές σας, παίδες! :T:

Η επιλογή που έκανες είναι :TD: και σε λίγο θα :wall: δεν ήθελες να μας ακούσεις καλά να πάθεις. :sarcastic:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

:clap: καλοδούλευτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.