Antonisjk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Ψάχνωντας για laptop με μεγάλη οθόνη στο e-shop, ανακάλυψα ότι οι μεγαλύτερες που διαθέτει είναι με 18,4". Νομίζω ότι είχα δει σε κάποιο περιοδικό παρουσίαση laptop με μεγαλύτερες οθόνες, ή κάνω λάθος;Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι αυτό το λάπτοπΉ αν υπάρχουν λάπτοπς με μεγαλύτερες από 18.4" οθόνες, ποιά προτείνεται (διαθέσιμο ποσό μέχρι 800-850 ευρώ).Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιούλιος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 ριξε μια ματια εδωαπλα σε οτι και να παρεις με αυτα τα χαρακτιριστηκα να εχεις στον νου σου μια αναβαθμηση σε SSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Ψάχνωντας για laptop με μεγάλη οθόνη στο e-shop, ανακάλυψα ότι οι μεγαλύτερες που διαθέτει είναι με 18,4". Νομίζω ότι είχα δει σε κάποιο περιοδικό παρουσίαση laptop με μεγαλύτερες οθόνες, ή κάνω λάθος;Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι αυτό το λάπτοπΉ αν υπάρχουν λάπτοπς με μεγαλύτερες από 18.4" οθόνες, ποιά προτείνεται (διαθέσιμο ποσό μέχρι 800-850 ευρώ).ΕυχαριστώΠαντως μια απο τις καλυτερες προσφορες αυτη τη στιγμη ειναι http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362658&catid=010200Οπως πρεπει και να πω μακρια απο το e-shop για αγορα laptop. Αν το κανεις απλα να παρακαλας να μη σου παρουσιασει καποιο προβλημα. Αυτο παντα απο προσωπικη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Αύγουστος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 δουλεύω ένα χρόνο με ενα acer παραπλήσιο με αυτό που αναφέρεις (για την ακρίβεια του έχω βγάλει την παναγια ) και μπορώ να πω πως με έχει ικανοποιήσει πλήρως, παρόλες τις αρχικές επιφυλάξεις που είχα για τα acer. ποιοτητα κατασκευής πολύ καλή, η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και ακριβής στην απεικόνιση και γενικά το μηχάνημα δεν μασάει ούτε στα παιχνίδια ούτε πουθενά! επίσης, ένα πολύ καλό του είναι η πληθώρα συνδέσεων που προσφέρει! από μένα λοιπόν acer 8930 FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Αύγουστος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Η acer θα λεγα πως ειναι λαχειο. Προσωπικα ειχα κακη εμπειρια. Απο αλλους εχω ακουσει τα καλυτερα λογια. Τεσπα οποιο και να παρεις θα δεις να το παρεις απο καταστημα που εχει καλο after sale service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.