Jump to content

Αγορά laptop με μεγάλη οθόνη

Antonisjk

Recommended Posts

Ψάχνωντας για laptop με μεγάλη οθόνη στο e-shop, ανακάλυψα ότι οι μεγαλύτερες που διαθέτει είναι με 18,4". Νομίζω ότι είχα δει σε κάποιο περιοδικό παρουσίαση laptop με μεγαλύτερες οθόνες, ή κάνω λάθος;

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι αυτό το λάπτοπ

Ή αν υπάρχουν λάπτοπς με μεγαλύτερες από 18.4" οθόνες, ποιά προτείνεται (διαθέσιμο ποσό μέχρι 800-850 ευρώ).

Ευχαριστώ

Ψάχνωντας για laptop με μεγάλη οθόνη στο e-shop, ανακάλυψα ότι οι μεγαλύτερες που διαθέτει είναι με 18,4". Νομίζω ότι είχα δει σε κάποιο περιοδικό παρουσίαση laptop με μεγαλύτερες οθόνες, ή κάνω λάθος;

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι αυτό το λάπτοπ

Ή αν υπάρχουν λάπτοπς με μεγαλύτερες από 18.4" οθόνες, ποιά προτείνεται (διαθέσιμο ποσό μέχρι 800-850 ευρώ).

Ευχαριστώ

Παντως μια απο τις καλυτερες προσφορες αυτη τη στιγμη ειναι http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362658&catid=010200

Οπως πρεπει και να πω μακρια απο το e-shop για αγορα laptop. Αν το κανεις απλα να παρακαλας να μη σου παρουσιασει καποιο προβλημα. Αυτο παντα απο προσωπικη εμπειρια

δουλεύω ένα χρόνο με ενα acer παραπλήσιο με αυτό που αναφέρεις (για την ακρίβεια του έχω βγάλει την παναγια :p ) και μπορώ να πω πως με έχει ικανοποιήσει πλήρως, παρόλες τις αρχικές επιφυλάξεις που είχα για τα acer. ποιοτητα κατασκευής πολύ καλή, η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και ακριβής στην απεικόνιση και γενικά το μηχάνημα δεν μασάει ούτε στα παιχνίδια ούτε πουθενά! επίσης, ένα πολύ καλό του είναι η πληθώρα συνδέσεων που προσφέρει! από μένα λοιπόν acer 8930 FTW!

Η acer θα λεγα πως ειναι λαχειο. Προσωπικα ειχα κακη εμπειρια. Απο αλλους εχω ακουσει τα καλυτερα λογια. Τεσπα οποιο και να παρεις θα δεις να το παρεις απο καταστημα που εχει καλο after sale service.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.