hayabusa Σεπτέμβριος 16, 2009 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Για το grip είναι απολυτα λογικα αυτά που λες αφού η μηχανή δεν είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί με κάτι τέτοιο. Ο μόνος λόγος για να πάρει κανεις grip στην d60 (και εγώ της έχω πάρει) είναι ότι το πιάσιμο της βελτιώνεται θεαματικά και το βάρος με κάποιο βαρύ φακό και φλας ζυγίζεται καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 16, 2009 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 οσο αφορα το battery grip σημερα μου ήρθε απο αμερικη αυτο της Targus και νομιζω οτι σε γενικες γραμμες ειναι καλο. οσο αφορα το σχολιο για την τροφοδοσια απου εκαναν κάποιοι να ενημερωσω ότι οταν βάζω τη μπαταρια κανονικά στη μηχανη δειχνει πληρως φορτισμενη ενω με το grip μισοφορτισμενη. ενδεχομενως να ειναι η ενδειξη λαθος, ενδεχομενως να ειναι σε οριακο σημειο η μπαταρια και με το grip να πρεπει να δινει περισσότερο ρευμα. δεν ξερω παντως προσωπικα δεν ειναι κατι που με ξενερωνει και το προτεινω γιατι έχει ακριβως την εμφάνιση της μηχανης. όσο αφορα σταθερότητα να προσθεσω οτι βοηθαει υπερβολικα χωρις να κανει τη μηχανη πιο βαρια. να κλεισω λεγοντας ότι οταν πατας το κουμπακι της καθετης ληψης πρωτα κανει autofocus και μετα τραβαει οποτε δεν υπαρχει προβλημα.http://img25.imageshack.us/img25/245/dsc0884f.jpgΔεν κάνει για Vertical Shooting, κάνει κόλπα με την τροφοδοσία (και είναι λογικό γιατί αυτό που κάνει με τις 2 ENEL ή τις 6 ΑΑ δεν είναι σχεδιασμένο για τη μηχανή) και το βάρος του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ θα έπρεπε να είναι.Προσωπική μου άποψη μιας κι έχω κι εγώ για την D50 και απλά κράτησα τις 2 extra μπαταρίες και το υπόλοιπο το απέσυρα, είναι don't buy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.