Jump to content

Laptop ~500 ευρω

ALK1

Recommended Posts

Λοιπόν, διάβασα το review του http://www.notebookcheck.net για το r61 το οποίο πάνω κάτω λέει όλα όσα μου είπατε... Ψάχνοντας όμως για reviews και για άλλα λαπτοπ είδα ότι δεν υπάρχουν και πολλά. Γνωρίζει κάποιος καμιά σελίδα που να έχει συγκεντρωμένες κριτικές;

Επίσης, επαναφέρω αυτό που είχα ρωτήσει πιο πάνω, αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι: αν ήθελα κάτι πιο φτηνό; οι budget σειρές της hp ας πούμε αξίζουν;

Λοιπόν, διάβασα το review του http://www.notebookcheck.net για το r61 το οποίο πάνω κάτω λέει όλα όσα μου είπατε... Ψάχνοντας όμως για reviews και για άλλα λαπτοπ είδα ότι δεν υπάρχουν και πολλά. Γνωρίζει κάποιος καμιά σελίδα που να έχει συγκεντρωμένες κριτικές;

Επίσης, επαναφέρω αυτό που είχα ρωτήσει πιο πάνω, αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι: αν ήθελα κάτι πιο φτηνό; οι budget σειρές της hp ας πούμε αξίζουν;

Οπως σου ξαναειπα, oi budget σειρες τις HP, Dell,Lenovo, αξιζουν σαν προταση αν κοστιζουν 400-420 ευρω.

Μπορει πχ ενα HP/Dell/Lenovo3000 που ειδες να ειναι πιο φτηνο, πχ 470Ε, αλλα αξιζει πολυ πολυ λιγοτερο απο ενα r61 στα 570.

Το real option ειναι απλο, ειτε δινω max 420Ε για ενα αναλωσιμο λαπτοπ να κανω την δουλεια μου, ειτε 570E για ενα λαπτοπ που θα μου μεινει κ αξιζει για 800-900Εmin.

Νομιζω η πιο εξυπνη επιλογη ειναι πασιφανης, αλλα απο εκει κ περα αν δεν εχεις το xtra κεφαλαιο κ οι budget σειρες, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, αξιζουν. Αν κοιτας την πιο value/money επιλογη, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο με το r61.-

Λοιπόν,

επειδή μάλλον το κούρασα πολύ το θέμα και έπρηξα κι εσάς, κατέληξα στο R61 βάζοντας του 3G μνήμη. Θα δώσω το οκ για αγορά σήμερα. Ας ελπίσουμε να μη συνατήσω τπτ και με τα win7 που θέλω να του περάσω...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :flower:

Παρεμπιπτοντως εκανες τη σωστη επιλογη με το r61 :victory:

κι εγώ αυτό ελπίζω...:p ...Τώρα που το ξανακοιτάω μου φαίνεται μεγαλούτσικο...

Τεσπά, μια ερώτηση σχετικά με την εγγύηση: Τα 3 χρόνια του κατασκευαστή ισχύουν οπουδήποτε υπάρχει αντιπροσωπεία; εννοώ και στο εξωτερικό; Θα πάρω τηλ και εδώ να ρωτήσω αλλά θα θελα να ξέρω απά πριν.

• 2 weeks later...

Εξίσου ποιοτική και γενικώς καλή λύση είναι ή ανανεωμένη σειρά της Toshiba, της σειράς L300 (τα L305), με τιμή όχι πάνω των 500€, πληθώρα χαρακτηριστικών, πολύ καλό σασί, ποιοτική οθόνη, ανανεωμένο χρώμα κ.α. Έχω το L300D-1OB από τις αρχές του χρόνου και με έχει αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο, το χρησιμοποιώ για μουσικές εφαρμογές, surfing (είτε με καλώδιο είτε με ασύρματο) για επεξεργασία φωτογραφιών, εφαρμογές γραφείου, downloading κ.α...τα κάνει όλα χωρίς την παραμικρή δυσκολία!

http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5961

Πηρα το R61 για μια φιλη μου.Ασχημο (αλλα μου αρεσει) και χαλια οθονη.

Εκει που ξενερωσα απιστευτα και τα εβαλα με τον εαυτο μου που την πατησα σα noobας, ειναι που μου πασαραν της βιτρινας με καμμενο pixel στο δοξα πατρι...

Και του ειπα ρε γμτ,μηπως μπορουμε να το ανοιξουμε να δω την οθονη και μου ειπε οτι θα ξεκινησει εγκατασταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.