Jump to content

προβλημα με της μνημες

speedman_26

Recommended Posts

τελικα πηγα σημερα να στησω το πι σι με ενα φιλαρακι.

ο επεξεργαστης ειναι ο icore 920 και η μητρικη asus p6t deuxe v2 και μνημες η dominator 3gb

επειδη δεν ξεραμε πως να ρυθμισουμε της μνημες επιλεξαμε να βαλουμε το xmp που εχει ενσωματωμενο η μνημες

μολις το βαζουμε μου ανεβαζει το βολτ στο 1.66 και επειδη δεν παει 1.65 το βαλαμε 1.64 μετα καναμε αποθηκευση της ρυθμισης και μετα την επανεκινηση δεν εμφανιζει τποτα μια μαυρη οθονη. οποτε βγαλαμε την μπαταρια για να μηδενηστη και το ξανα καναμε και παλι τα ιδια.

που μπορω να βρω τη ρυθμισης πρπει να βαλω ?

Οταν εχεις τις μνημες στο auto δε bootαρει?

βαλτα ολα auto για αρχη να μπεις windows και μετα μπορεις να δεις προτεινομενα timing and frequency απο το cpuz

δεν το δοκιμασα στο auto

cpuz το προγραμμμα η απο κανα σαιτ ειναι?

μπηκα στο σαιτ της κορσαιρ και ψαχνω για ρυθμισης

υπαρχει καποιος που να εχει της dominator 3gb και την asus p6t deluxe v2 να μου πει τι ρυθμισης εχει βαλει?

βρηκα αυτο το λινκ για ρυθμισης αυτο το σαιτ της κορσαιρ

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=76698

να το εμπιστευτο? βαζει το dramm bus voltage sto 1.66

δεν ειναι επικινδυνο?

παιδια προσπαθησα και σημερα να το βαλουμε με manual ρυθμισης αλλα τιποτα βγαζει μηνυμα overcloking failured και κολαει.

οι μνημες που εχω ειναι οι dominator 3 gb. εχει ετοιμο προφιλ για τις ρυθμισης το λεγομενο xmp. οταν το επιλεξω βλεπω πως τα βολτ του επεξεργαστη τα εχει στο 1.66.

ετσι εγω τα κατεβαζω στο 1.64 και μολις κανω αποθηκευση και επανεκινηση κολαει.

ξερει κανενας τι σωστες ρυθμισης?

Κατατρχας λειτουργικο εχεις βαλει???ασε της ριθμησεις στο auto αστο να μπουταρει κανονικα, βαλε cpuz να δεις τι παιζει....κανε κ ενα μεμτεστ κ μετα ξεκινα το overckloking!

εχω xp. δεν ξερω παιδια απο οβερκλοκινκ γι'αυτο επελεξα της ντομινατορ με ετοιμο προφιλ που εχουν για χρονισμους. θα τα αφησω ολα στο auto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.